Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Apollo antoi oppitunnin


04.12.2016

B-junioreiden SM-kartsintasarjaan valmistautuva SJK-juniorit kohtasi lauantai-iltana hyväntekeväisyysseura Apollon tyreenimatsissa Wallsport Areenassa. Pinkit koirat olivat varsin tylyjä ja veivät matsin nimiinsä selvin lukemin 5-1 (4-1).

 

SJK-junioreiden ainokaisen teki Lauri Polari, kun sai riiston Apollon maalivahti Luis Fernandolta päätyviivan tuntumassa ja laittoi pienestä kulmasta pallon tyhjiin.

 

- Peliin lähdettiin antamaan peliaikaa ja näyttöpaikkoja niille pelaajille, jotka eivät Ilves pelissä olleet kokoonpanossa. Apollo oli saanut jalkeille  varsin hyvän kokoonpanon, joten helppoa peliä tuskin kukaan odotti, aloitti matsianallyysin joukkuetta peluuttanut Jukka Liikaoja.

 

- Alun pienen hallinnan jälkeen Apollo otti kentän haltuun. Jäätiin Apollon tempoon mukaan, eikä saatu omaa peliä kulkemaan. 

Meidän prässipelaaminen oli koko pelin muutaman askeleen myöhässä ja se oli enemmän yksittäin kuin joukkueena tehtyä. Ei saatu riistoja yläalueella niinkuin haluttiin, harmitteli Liikaoja.

 

- Pallon hallinta oli meillä, mutta yleensä Apollolla oli vähintään kahdeksan miestä pallon ja maalin välissä. Syöttäminen oli hidasta ja usein otettiin liikaa kosketuksia ennen syöttämistä, Liikaoja jatkoi pelianalyysiä.

 

- Ei päästy pelaamaan eteenpäin tai linjojen taakse, koska meidän palloton pelaaminen oli liian staattista ja aloitteet puuttuivat täysin.

Peli kävi kuntoharjoituksena, pelillisesti onnistumisia ei yleisölle tarjoiltu. Tappio harmittaa aina, vaikka kyseessä olisikin vain harjoituspeli, mutta nyt enemmän mietittävää jäi peliesityksestä, tiivisti Liikaoja ajatukset.


Takaisin uutisiin