Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Ala-Rannan knalli ratkaisi


12.02.2017

SJK-juniorit - VIFK/NFF YJ 4-0 (2-0)
14 min 1-0 Antti Takala

23 min 2-0 Teemu Ala-Ranta

37 min 3-0 Teemu Ala-Ranta

66 min 4-0 Teemu Ala-Ranta

 

SJK-junioreiden C15-ikäluokka otti ison askeleen rappusilla kohti Puolen Suomen Liigaa kaadettuaan VIFK/Norrvalla FF YJ:n selkein 4-0 (2-0) -numeroin Wallsport Areenassa. Kun karsintaa on jäljellä yksi matsi, kotipeli kokkolalaista GBK:ta vastaan, johtaa SJK-juniorit neljän joukkueen lohkoaan neljällä pisteellä tasapisteissä Kokkolan Pallo-Veikkojen kanssa.

 

SUnnuntain ottelu alkoi ehkä hiukan hermostuneesti kotijoukkuueen osalta, mutta mitä pidemmälle mentiin, sen selvemmäksi tasoero joukkueiden välillä tuli. 

 

Ottelun avausmaali syntyi vajaan vartin pelin jälkeen Antti Takalan viimeistelemänä ja sen jälkeen tahtipuikkoa heiluttikin loppuun saakka Teemu Ala-Ranta viimeistellen puhtaan hattutempun, eli kolme peräkkäistä maalia.

 

Myös valmentaja Esa Haanpää allekirjoitti täysin pienen jännittämisen.

 

- Pelin tärkeys näkyi varmasti otteissa ja meillä oli pienoinen kipsi päällä, vaikka lopulta voitto tulikin selvin numeroin. Oltiin kyllä selkeästi parempi joukkue, mutta nuo helpot ja turhat syöttövirheet pitää jatkossa pystyä karsimaan pois. aloitti "Eski" otteluanalyysinsä.

 

Voi olla, että peliin vaikutti hiukan se, että keskikentän moottori Say Reh pelasi puolikuntoisena ja joutuikin jättämään tauolta kentän.

 

- Meillä oli ottelussa muutamia tosi hyviä hyökkäykseen lähtöjä, joissa pallo ja miehet liikkuivat aivan erinomaisesti. Tuotiin tarkoituksella tähän matsiin muutamia uusia juttuja mukaan. Ajoittain ne menivät hienosti siihen kymppipaikalle saakka, mutta siitä eteenpäin ei toteutus vielä toiminut niin hyvin kuin olisin halunnut, jatkoi Haanpää.

 

- No, kerta kaikkiaan hyvä kokonaisuus. Eteenpäin mennään koko ajan ja treenataan hyvin keskittyen sunnuntaina pelattavaan Gebis-peliin, tiivisti Haanpää fiilikset.

 

Kahden pelin jälkeen tilanne siis vaikuttaa hyvältä. Varmaa on se, että VIFK/NFF YJ on ulkona jatkosta. Sen sijaan vieraisille saapuva GBK menee SJK-junioreiden ohitse, jos se voittaa keskinäisen kamppailun.


Takaisin uutisiin