Ilmoittautumislomake MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Aakkoset sekaisin


12.07.2018

ABC v SJK-juniorit 0-5 (0-3)

Jo toisen ottelunsa Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosessa tällä viikolla pelannut SJK-juniorit siirtyi, ainakin tilapäisesti, sarjan johtoon haettuaan vierasvoiton Vaasan Vaskiluodon kentältä.

Vierasjoukkue pisti paikalliset aakkoset, eli Akademisk Boll Clubin, totaalisesti sekaisin ottaen pisteet mukaansa.

Nyt matkassa oli käytännössä A-junioreista koostuva joukkue, joten miehitys oli tähän sarjaan varsin vahva ja se luonnollisestikin näkyi myös kentällä.

Ottelun viisi maalia kirjattiin kaikki eri tekijöille. Tommi Luopajärvi, Aapo Kuivila, Juska Päivänurmi, Lenni Yli-Kiikka ja jo tiistaina moiset karkelot viettänyt Joni Rintatalo viimeistelivät osumat isäntien verkkoon.

SJK-juniorit ei vielä tällä kaudella ole sarjaa johtanut. Toki nyt ohitetulla ABC/Strömsöllä on yksi ottelu vähemmänpelattuna, eli se saattaa hyvinkin ottaa piikkipaikan seuraavassa matsissa takaisin haltuunsa. Nyt näyttää siltä, että kärkikolmikko, jonka täydentää Ilmajoen Kisailijat, on ottamassa kaulaa muihin.

SJK-juniorit saa molemmat sarjan kärkikolmikkoon kuuluvat joukkueet syyskierroksella kotikentälleen. Molemmat kohdattiin kevätkierroksella vieraissa ja niistä otteluista tuliaisina oli täydet kuusi pinnaa.

Asetelma näyttää näin syyskierroksen startattua SJK-junioreiden osalta vallan mainiolta. Seuraavaksi joukkue kohtaa kotikentällään FC KOMU:n 25.7.


Takaisin uutisiin