Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Ysikasit iskivät viidesti


31.07.2012
Ysikasit iskivät viidesti
SJK - GBK/KPS 5-0 (3-0)
02 min 1-0 Matias Siukola
31 min 2-0 Alex Kivimäki
39 min 3-0 Jussi Vähäpesola
54 min 4-0 Eetu Mäkelä
68 min 5-0 Jussi Vähäpesola

SJK-junioreiden ysikasit jatkoivat siitä kokkolalaista GBK/KPS:aa, mihin lopettivat toista kokkolalaista, KPV:ta, vastaan torstaina Peräseinäjoella. Nyt pelattiin Prunttimäessä ja tahti oli selvä, lopputulos viiden maalin kohtalaisen helppo voitto.

Vaikka peli ei oikein vieläkään ollut niissä samoissa jengoissa kuin keväällä parhaimmillaan, nyt kuitenkin ratkaistiin ottelu nopeasti jo ensimmäisen puoliajan kuluessa.

Joukkue sai matsiin parhaan mahdollisen starttin, sillä karkumatkalla ollut Jussi Vähäpesola kaadettiin takaapäin ja sitä seuranneesta vaparista Matias Siukola tykitti upeasti pallon verkkoon noin 25 metristä jo alle kahden minuutin.

Noin reilun puolen tunnin pelin jälkeen Aatu Kujanpää puolestaan tarjoili Alex Kivimäelle namupaikan, josta "Allu" chippasi kauniisti 2-0.

Juuri ennen taukoa Jussi Vähäpesola osoitti todellista taistelua kirmaten korkeaan palloon, jota tuli tavoittelemaan myös vieraiden maalivahti. Jussi nousi sen verran korkeammalle kuin maalivahti, että hän pääsi puskemaan taukonumeroiksi 3-0.

Kun peliä oli pelattu vajaa vartti toista jaksoa, tarjoili Jussi Vähäpesola syötön läpi rynnineelle Eetu Mäkelälle, joka siirsi pallon verkkoon kotijoukkueen neljännen maalin merkiksi.

Päätösnumerot viimeisteli Alex Kivimäki Mikael Kytölän komeasta syötöstä pelikellon hiivittyä 68. minuutille.

Vaikka numerot olivat selvät, oli GBK/KPS:lläkin omat saumansa ahdistella kotijoukkueen maalia. Kertaalleen Mikael Matihalti joutui tulemaan onnistuneesti vastaan ja torjumaan pari pahaa kaukolaukausta pitääkseen maalinsa koskemattomana.

Kotijoukkueella oli käytössään vain 13 pelimiestä poissaolojen vuoksi, mutta se ei haitannut ja kaikki saivat tililleen mukavasti nyt minuutteja.
Takaisin uutisiin