Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Työvoitto jäi saamatta


27.08.2005
Työvoitto jäi saamatta

PoPa - TP-Seinäjoki 2-1 (2-0)
24 min 1-0 Petri Nieminen
26 min 2-0 Juha Tenkanen
78 min 2-1 Mikko Ylihärsilä

TP-Seinäjoki oli toipunut hyvin sekä henkisesti että fyysisesti keskiviikon hienosta cup-kokemuksesta, mutta kova työ ei kuitenkaan tuonut palkintoa Kakkosen länsilohkon jatkuessa PoPan vieraana Porissa.

”Kaikkensa joukkue yritti eikä minkäänlaista leijumista ollut ilmassa. Ihailtavalla asenteella tehtiin hommia, mutta ei vaan oikein saatu kunnolla murrettua PoPan puolustusta toisen jakson selvästä hallinnasta huolimatta”, TP-luotsi Asko Ristimäki selvitti.

Vierailla oli hyvä ote peliin myös ottelun alussa, mutta se katkesi porilaisten kahteen nopeaan maaliin. Ensimmäisen Petri Nieminen iski läheltä kulmapotkun jälkitilanteesta ja toinen syntyi hieman suuntaa muuttaneella Juha Tenkasen kaukolaukauksella 30 metristä pitkästä aikaa TP:n maalia vartioineen Jarmo Rahnaston selän taakse.

Toisella jaksolla TP hyökkäsi Ristimäen sanoin ”maalta, mereltä ja ilmasta”, mutta todellisiin maalintekopaikkoihin oli vaikeuksia päästä. Kavennus kuitenkin syntyi Thomas Dunnen vapautettua nätillä nostolla Mikko Ylihärsilän läpiajoon ja hyökkääjän lauottua alanurkkaan kauden kuudennen osumansa sarjaotteluissa. Lopussa lähinnä tasoitusta oli Ville Pajula, jonka upea veto tärähti ristikon ulkoreunaan.

TP-Seinäjoki: Rahnasto, Oksanen, Dunne, Kullström, Männikkö, Pajula, Mäki-Maunus (60. Jalasvaara), Ylinen, Pekkanen (82. Leppänen), Ylihärsilä, Kivimäki (40. Lopez (v))
Takaisin uutisiin