Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Tuska jatkui Somerolla


14.05.2005
Tuska jatkui Somerolla

SoVo - TP-Seinäjoki 1-0 (1-0)
34 min 1-0 Seppo Jokisalo

TP-Seinäjoen kausi Kakkosen länsilohkossa on alkanut yllättävän ohdakkeisesti. Kahden kierroksen jälkeen sekä pistesarake että tehtyjen maalien sarake näyttää nollaa. Rutinoituja ex-liigapelaajia omaava sarjanousija Someron Voima kaatoi TP:n lauantaina kotikentällään Seppo Jokisalon ensimmäisen puoliajan maalilla.

"Jos ei itse tee paikoista maaleja, niin vastustaja yleensä tekee", TP:n valmentaja Asko Ristimäki harmitteli omiensa tehottomuutta, mm. Alex Lopezin ja Mikael Muurimäen hukkaamia läpiajoja.

TP:n puolustuspeli sen sijaan toimi kokonaisuutena hyvin. Pieni mutta ainakin pisteen maksanut nukahdus kävi erikoistilanteessa, kun Jokisalo puski pallon kulmapotkun jälkeen verkkoon.

SoVo puolusti vahvasti johtoasemassa toisen puoliajan eikä TP löytänyt siihen lääkkeitä. Thomas Dunne pääsi ampumaan epäsuoraa vapaapotkua viidestä metristä, mutta laukoi maaliviivalla seisoneeseen muuriin.

Markus Koljander pelasi hyvän debyyttiottelun TP:n maalilla ja toi varmuutta koko alakerran pelaamiseen. Petri Niemi teki nilkkavamman jälkeen paluun avauskokoonpanoon. Marko Huttu oli poissa hautajaisten takia, Lasse Männikkö (polvi) ja Tiitus Lehtinen (nivunen) eivät edelleenkään ole pelikuntoisia.

TP-Seinäjoki: Koljander, Oksanen (65. Kivimäki), Niemi, Nuojua, Ylinen (v), Dunne, Leppänen (v, 60. Lampinen), Mäki-Maunus, Pekkanen, Lopez (65. Ruotsalainen), Muurimäki

Takaisin uutisiin