Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Tavoitteeseen on saumoja


09.09.2005
Tavoitteeseen on saumoja

TP-Seinäjoen edustusjoukkue asetti ennen kauden alkua tavoitteekseen
sijoittumisen kolmen parhaan joukkoon kovassa Länsilohkossa. Viime
viikonloppuna joukkue nousi 2-0 -voitolla MuSasta viidenneksi ohittaen sekä Sepsi-78:n, että totaalisesti hyytyneen Kraftin.

Lauantaina vastaan tulee sarjassa juuri TP-Seinäjoen yläpuolella 32 pisteellään oleva Kaarinan Pojat. Tasapisteissä KaaPon kanssa ovat PoPa ja Pargas IF, eli sijat 2.-6. ovat tiukassa paketissa.

KaaPon vierailu on seuran ensimmäinen TP-Seinäjokea vastaan. Paljon liigakokemusta omaavan joukkueen valmentajana toimii aiemmin TP:n koutsinakin nähty Veijo Wahlsten ja maalivahtivalmentajana toimii toinen tuttu kasvo, Sami Kolehmainen.

Keväällä joukkueet kohtasivat Kaarinassa. Tuolloin isännät ottivat ottelun
alkupuolella johdon Mikko Harjanteen osumalla, mutta hyvässä vireessä ollut Mikael Muurimäki käänsi ottelun oranssipaitojen voitoksi kahdella osumallaan.

KaaPo on pelannut vahvasti viime aikoina, vaikka joutuikin taipumaan SalPalle 2-0. Ennen tuota tappiota KaaPo otti voiton MuSasta 4-1, Kaskö IK:sta 3-1 ja Virkiän 2-0. Vastaavasti TP pääsee vihdoinkin kotikentälleen pelattuaan neljä edellistä sarjamatsiaan vieraissa. Niistä irtosi seitsemän pistettä.

Kokoonpanossa nähdään mitä ilmeisimmin ensimmäistä kertaa kotikentällä maalivahti Janne Dahlsten, joka on aiemmin pelannut FC Hämeenlinnan väreissä. Dahlsten on kuitenkin tuttu kaveri laukeuksilla, sillä hän on VPS:n kasvatteja.

Ottelu Keskuskentällä alkaa lauantaina klo 16.00.
Takaisin uutisiin