Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Tasapeli maistui tappiolta


23.08.2003

Tasapeli maistui tappiolta

TP-Seinäjoki - Tervarit 3-3 (0-1)
15 min 0-1 Lasse Ketola
50 min 1-1 Jarkko Mäki-Maunus
55 min 2-1 Mikko Ylihärsilä
66 min 3-1 Jari-Pekka Luoma
74 min 3-2 Jari Hasa
87 min 3-3 Marko Yliniemelä

Kaikki putket päättyvät aikanaan, niin myös TP-Seinäjoen neljän ottelun voittoputki Kakkosen pohjoislohkossa. Tasapeli Tervareita vastaan tuntui pelitapahtumien jälkeen tappiolta.

"Taas ruvettiin johtoasemassa vetäytymään, mikä ei sovi meille. Tarkoitus oli jatkaa omaa pelaamista loppuun asti. Otteissa oli kurittomuutta ja ylimielisyyttä", TP-luotsi Jari Kujala kritisoi omiaan.

Oululaisten valmentaja Jussi Törmä puolestaan myönsi joukkueensa olleen alakynnessä.

"Melko helisemässä oltiin ja onnekkaita, että saimme pisteen. Maalivahti Juho Keskinen piti meitä pystyssä"

Keskinen oli todellakin ottelun hahmo, ja hänen ansiostaan Tervarit pysyi pelissä mukana. Mies nollasi mm. Mikko Ylihärsilän ja Tuomo Nuojuan huippupaikat. Omat harvat tilanteensa Tervarit taas käytti erittäin kovalla prosentilla hyväkseen.

Vartin kohdalla Lasse Ketola siirsi vieraat vapaapotkun jälkitilanteesta johtoon.

Toisen jakson alku sujui oranssipaidoilta mainiosti. Jarkko Mäki-Maunus tykitti komeasti vapaapotkusta tolpan juureen tasoituksen. Myös toinen erikoistilanne tuotti tulosta, sillä Mikko Ylihärsilä puski Matti Lammen kulmapotkusta 2-1. Voitto alkoi näyttää varmalta, kun vielä Jari-Pekka Luoma ohjasi nätisti Ylihärsilän syötöstä kotijoukkueen kolmannen osuman.

TP:n viime otteluissa hyvin toiminut puolustus kuitenkin osoitti lopussa muita kuin tiiviyden merkkejä. Jari Hasa kavensi ensin etukulmasta Ketolan syötöstä ja 87. minuutilla Jani Asuintupa ja Janne Salli pelasivat itsensä ulos tilanteesta, jolloin Marko Yliniemelä pääsi iskemään hienon kuvion jälkeen 3-3.

Asuintupa oli virheestä huolimatta oranssipaitojen parhaimmistoa ja rakensi laitapakkina hyvin peliä Jyrki Saranpään poissaollessa. Ville Pekkanen ei sen sijaan päässyt tällä kertaa keskikentällä oikein peliin mukaan. Omalla vakaalla tasollaan pelannut Lampi puolestaan loukkasi ottelussa takareittään.

TP-Seinäjoki: Ristimäki, Mäki-Maunus, Nuojua, Salli, Asuintupa, Lampi (78. Leppänen), Huttu, Ylinen, Pekkanen, Ylihärsilä (v), Luoma (66. Kivimäki)


Takaisin uutisiin