Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Tasapeli jätti ovet auki


04.06.2018

VPS-juniorit v SJK-juniorit 2-2 (1-0)
22 min 1-0 Jere Ala-Aho
35 min 1-1 Paavo Nyrhinen
57 min 1-2 Mika Salonen
72 min 2-2 Lucas Pomba

SJK-junioreiden ja VPS-junioreiden C15-ikäluokan Puolen Suomen Liigan kohtaaminen Elisa Stadionilla Vaasassa päättyi lopulta vieraiden kannalta kirvelevään tasapeliin. Pistejako tarkoitti myös sitä, että paikat Suomen Palloliiton Kai Pahlman SM-lopputurnaukseen ovat edelleen jaossa.

Oikeastaan SJK-junioreiden ainoa uhkaaja on juuri VPS-juniorit, joka on kuudentena sarjataulukossa SJK-junioreiden ollessa tällä hetkellä neljäntenä. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kuitenkin vasta kuusi ottelua, eli yhden vähemmän kuin sijoilla 2.-3. olevat JJK ja KuPS.Myös viidentenä olevalla JIPPO:lla on jo pelattuna seitsemän ottelua.

SJK-juniorit oli ensimmäisen puoliajan jälkeen tappiolla, mutta käänsi ottelun Paavo Nyrhisen ja Mika Salosen osumilla johdokseen toisella puoliajalla. VPS-juniorit tuli kuitenkin lisäajalla tasoihin.

SJK-juniorit YJ pelaa seuraavaksi lauantaina Prunttimäessä kotiturnauksessaan kohdaten OTP:n ja TP-47:n. Kaksikko kuuluu sarjan tyvipäähän, eli ainakin teoriassa nyt on mahdollisuus ottaa tarvittavat pisteet lopputurnauspaikkaa ajatellen.


Takaisin uutisiin