Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Tasapeli ei lämmittänyt


05.08.2009
Tasapeli ei lämmittänyt

TP-Seinäjoki - Kungliga Wasa CF 3-3 (2-2)
15 min 1-0 Juha Ylihärsilä
26 min 2-0 Samir Bouroussi
38 min 2-1 Jonas Tarvos
44 min 2-2 Markus Granfors
61 min 2-3 Ville Laakkonen
76 min 3-3 Janne Mäntylä

TP-Seinäjoki voi vähitelle haudata haaveet noususta Kolmoseen. Kolmas peräkkäinen voitoton ottelu ja toinen sellainen syyskierroksella kotikentällä jätti paljon jossittelun varaa.

Oli tietenkin ihan hyvä, että joukkue nousi maalin tappioasemasta tasoihin, mutta kahden maalin hukkaaminen oli anteeksiantamaton temppu.

Taas erittäin kapealla ryhmällä liikenteessä ollut kotijoukkue nakkasi jopa toisen maalivahdin kenttäpelaajaksi, eikä Joonas Kuivalainen toki huonosti pelannut tälläkään erää, mutta jotakin se kertoo tilanteesta.

Peli alkoi TP-Seinäjoen osalta suotuisasti jo Närpiössä kahdesti osuneen Juha Ylihärsilän jatkettua maaliputkeaan vartin pelin jälkeen. Samir Bouroussi puolestaan viimeisteli kauden kahdeksannen osumansa TP-Seinäjoen väreissä vieden isännät kahden maalin johtoon 26. minuutilla.

Sen jälkeen verkkainen, mutta taitava vierasjoukkue otti ohjat iskien kahdesti ennen taukoa. Ensin Jonas Tarvos kavensi 38. minuutilla ja vain minuutti ennen puoliaikaa oli asialla Markus Granfors tasoittaen ottelun.

Toisella puoliajalla melkoisen kasan otteluita Veikkausliigassa ja Ykkösessä pelannut Ville Laakkonen vei vieraat johtoon 61. minuutilla.

Aivan totaalisesti ei joukkueen tarvennut hävetä, vaikka ei se toki kaukana ollut, sillä 76. minuutilla Janne Mäntylä pelasti mitä pelastettavissa oli tasoittamalla ottelun.

"Meidän pelaamisemme oli aneemista liikehdintää. Ihan turhan päiten mentiin naapurin kävelyyn mukaan. Niiden kokeneet pelaajat mäiskivät pitkää palloa onnistuneesti. Meidän olisi pitänyt enemmän pelata maata pitkin, mutta eipä onnistuttu ja pompottelu tarkoitti sitä, että emme me ilmatilassa pärjää", tiivisti ottelun tunnelmia Ameriikan raitilta palannut vastuuvalmentaja Tapio Haavisto.

Puhtaat paperit matsista päävalmentaja suostui antamaan Jaakko Vähäpesolalle, Saku Koskiselle ja Joonas Kuivalaiselle.

TP-Seinäjoki: Toni Koivusaari, Herman Mäenalanen, Jyri Reinilä, Juha Ylihärsilä (46. Jarno Takamäki), Janne Mäntylä, Samir Bouroussi, Jaakko Vähäpesola, Saku Koskinen, Ramelo Loddin, Juuso Koskela, Joonas Kuivalainen


Takaisin uutisiin