Turnaukset Linkit Yhteistyössä

UUTISET

Tarkennuksia titteleihin


22.11.2016

SJK-junioreiden hallitus on tehnyt pari muutosta seuran työntekijöiden nimikkeisiin. Titteleiden vaihtoon ei todellakaan liity mitään framatiikkaa, päinvastoin. Nimikkeet on nyt vain muutettu vastaamaan työnkuvaa.


Kari Kiviluoma on nimitetty seuran urheilutoimenjohtajaksi ja Jyri Hietaharju valmennuspäälliköksi

 

Nämä tittelit vastaavat paremmin henkilöiden tarkennettuja toimenkuvia. Kaken työ painottuu selkeästi koko seuran urheilutoiminnan ja valmennuksen kokonaisvaltaiseen johtamiseen, organisointiin ja niiden suunnitteluun sekä toteuttamiseen. Kaken rooli koko seurayhteisössä on varsin iso ja todettiin, että tämä nimike vastaa paremmin nykyistä laajaa toimenkuvaa.

 

Jyri vastaavasti tekee tärkeää valmennustyötä sekä sen suunnittelua monessa ikäluokassa, mm. B-, E10- ja F9-ikäluokissa sekä erityisryhmien ja urheiluakatemian valmennuksessa ja toimii siis enemmän kenttätyössä, kuten valmennuspäällikön kuuluukin tehdä. Jyri on juuri hakeutunut Palloliiton UEFA A-valmennuskurssille.

 

Kolmantena seuran urheilutoiminnan päätoimisena jatkaa talenttivalmentajana Tuomas Nikupeteri, joka vastaa seuran talenttipelaajien valmennuksesta Palloliiton ohjeistuksen mukaan. Hänen palkkaukseensa saadaan merkittävä palkkatuki Suomen Palloliitolta. Niku on lisäksi 04- ja 06-ikäluokkien vastuuvalmentaja ja toimii lisäksi E-P:n Urheiluakatemian sekä seuran erityisryhmien valmentajana.

 

Kari, Jyri ja Niku muodostavat erittäin tärkeän toimintatiimin, joka yhdessä suunnittelee koko seuran urheilutoiminnan linjaukset.
Lisäksi SJK-junioreiden päätoimisena toiminnanjohtajana jatkaa Hannu Huilla.


Takaisin uutisiin