Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Takaa-ajo toi pisteen


26.07.2012
Takaa-ajo toi pisteen
SJK - KPV 4-4 (1-3)
07 min 0-1 Tuukka Lundell
10 min 0-2 Jaani Nissilä
15 min 1-2 Sameli Haapamäki
20 min 1-3 Joni Jokihaara
47 min 1-4 Jaani Nissilä
56 min 2-4 oma maali
61 min 3-4 Matias Siukola
72 min 4-4 Eetu Mäkelä

SJK-junioreiden ysikasit nousivat kolmen maalin takaa tasoihin Kokkolan Pallo-Veikkoja vastaan C14-ikäluokan Aluesarjan ottelussa Peräseinäjoen huikean komealla Ritolakentällä.

Vaikka nousu olikin komea jäi tasapeli silti hiukan kaivelemaan kotijoukkueen väkeä. KPV oli nimittäin täysin vastaanottavana osapuolena ensimmäisen vartin ja johti silti jo kahdella maalilla. Vieraat pääsivät tasan kaksi kertaa SJK:n kenttäpuoliskolle ja kummallakin kerralla tuloksena oli maali.

Kavennuksensa SJK sai kun Leevi Lehtovuori keskitti vieraiden maalista katsottuna vasemmalta ja Sameli Haapamäki puski läheltä pallon maalin kattoon. Näuytti siltä, että ote kääntyy kotijoukkueelle, mutta kaikkea kanssa.

Vieraiden Joni Jokihaara tykitti komeasti vaparista KPV:n kahden maalin johtoon ja toisella puoliajalla KPV:n Jaani Nissilän laukaus otti kimmokkeen pakin jalasta upoten kotijoukkueen maalivahdion Teppo Ala-Kasarin yli verkkoon kiusallisesti.

Tilanne ei tosiaan näyttänyt järin humoristiselta, saati sitten mieluisalta kotijoukkueen kannalta tilannetta katseltuna. KPV oli saanut aikaiseksi noin kuusi hyökkäystä ja iskenyt pallon neljä kertaa verkkoon. Siinäpä sitä olikin purtavaksi.

Mustanuttuiset nuorukaiset heräsivät kuitenkin taistelemaan Leevi Lehtovaaran käännettyä keskityksen maalin eteen Joonas Mäkelälle, jonka laukauksen vieraiden pakki ohjasi omiin. Aikaa oli tässä vaiheessa jäljellä 24 minuuttia.

Viisi minuuttia myöhemmin Kerho nousi jo maalin päähän Matias Siukolan tulitettua komeasti kavennuksen ja kun peliaikaa oli jäljellä vain kahdeksan minuuttia laukoi Eetu Mäkelä pallon voimalla verkkoon varsin kaukaa tasoituksen merkiksi.

Aivan loppuhetkillä KPV oli vielä nipistää kolme pistettä itselleen kulmurista vieraiden hyökkääjän päästyä puskemaan aivan avopaikasta. Pallo painui kuitenkin yli kotijoukkueen maalin.

Voisi helposti kuvitella, että nouseminen tasapeliin kolmen maalin takaa tyydyttäisi, mutta tosiasiassa peli oli kotijoukkueen osalta sellaista kuin ensimmäinen kouluviikko on yleensä, eli pihalla oltiin pahastikin ajoittain. Pistetili on nyt syyskierroksen osalta kuitenkin avattu ja seuraavaksi jatketaan taas kokkolalaisia vastaan tiistaina kun GBK/KPS saapuu vieraisille.

Ottelun parasta osaamista esitti muuten tuomarikolmikko Asko Ristimäen johdolla Panu Lepän ja Antti Viidan hoideltua avustavien tehtävät.
Takaisin uutisiin