Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Taistelu ei riittänyt


28.01.2017

FC Reipas - SJK-juniorit 1-0 (0-0)
45 min 1-0 Eemeli Virta

 

SJK-junioreiden hyväkään taistelu ei lopulta riittänyt edes pisteeseen Mukkulan hallissa Lahdessa pelatussa B-junioreiden SM-karsintasarjan avauskamppailussa. Isäntäjoukkue FC Reipas oli maalin verran parempi varsin sekavassa kamppailussa, jossa ottelun tuomari otti aikamoisen roolin ajaen kolme pelaajaa ulos.

 

- Pojat tsemppasivat kyllä erittäin hyvin ja yleisilmeeseen olen ihan tyytyväinen. Meillä oli matsiin hyvä alku ja pystyimme luomaan muutaman mainion tilanteenkin, aliutti joukkueen vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju matsin yhteenvedon.

 

Ottelu sai kuitenkin käänteen huonoon suuntaan vierasjoukkueen kannalta, kun toppari Aapo Kuivila sai nopeassa tahdissa kaksi keltaista ja joutui aikaistettuun suihkuun jo 34. minuutilla.

 

- Siinä ensimmäisessä tilanteessa en todellakaan nähnyt mitään väärää ja kortti oli todella ihmeellinen. Jälkimmäinen tilanne saattoi kyllä hyvinkin olla kortin arvoinen, harmitteli Hietaharju tilannetta.

 

- Se pisti pelin ihan uuteen muottiin ja luonnollisestikin me olimme sen jälkeen hiukan alempana pyrkien iskemään vastaan nopeilla vastaiskuilla. Me pystyimme kuitenkin puolustamaan erittäin hyvin ja lopulta saimme luotua vielä alivoimalla muutaman tilanteenkin, Hietaharju jatkoi.

 

Maalinsa kotijoukkue teki toisen puoliajan alussa huonon purkupallon jälkeen.

 

- Pallo ajautui heille noin 25 metriin huonon purun jälkeen. Sieltä tuli sitten kaukolaukaus, joka painui valitettavasti Niilon (Peräaho) näppien kautta alakulmaan, muisteli Hietaharju ottelun ainoaksi osumaksi jäänyttä maalia.

 

Ottelun viimeisen vitosen aikana tuomari innostui kaivamaan korttia taskustaan vielä sen verran, että lahtelaisiakin lähti suihkuun kaksin kappalein. Vaikka toisella puoliajalla paikkailtiin kolhiintuneita, harjoiteltiin kulmureiden antamista ihan urakalla ja jaettiin punaisia, ei lisäaikaa tullut kuitenkaan kuin noin viisi minuuttia.

 

- Vartin verran siinä oli peli pysähdyksissä ja pidettiin monenlaisia torikokouksia. Siinä mielessä viiden minuutin lisäaika oli mielestäni kyllä kohtuuttoman lyhyt. Emme me tässä kuitenkaan tuomareiden tekemisten tai tekemättä jättämisten taakse lähde piiloutumaan. Siihen, mitä he tekevät, on vain sopeuduttava, painotti Hietaharju.

 

- Kokonaisuutena me otimme mielestäni pieniä, mutta hyviä askeleita parempaan suuntaan harjoitusotteluiden jälkeen. Lopputuloksesta huolimatta olen ihan tyytyväinen joukkueen ilmeeseen, Jylppy päätti analyysinsä.

 


Takaisin uutisiin