Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

TP romahti Jyväskylässä


13.06.2004
TP romahti Jyväskylässä

JJK Jyväskylä - TP-Seinäjoki 7-0 (2-0)
06 min 1-0 Jarmo Häkkinen
40 min 2-0 Hannu Sompinmäki
51 min 3-0 Tuukka Suokas
55 min 4-0 Toni Kinnunen
65 min 5-0 Hannu Sompinmäki
69 min 6-0 Jiri Kelonen
74 min 7-0 Jiri Kelonen

TP-Seinäjoki sortui sunnuntaina ainakin tuloksellisesti täydelliseen pohjanoteeraukseen JJK:n vieraana Jyväskylässä.

Lopputuloksessa ei ole ilmaa, sillä JJK hallitsi ottelua alusta loppuun eikä TP:llä ollut käytännössä yhtään maalintekopaikkaa. Nuorten maajoukkuemies Mikko Manninen järjesteli kotijoukkueelle kolme ensimmäistä maalia ja peli oli sitä myöten selvä. Lopun vyörytys toi vielä neljä lisäosumaa.

"Tulos oli sekä vastustajan hyvyyttä että meidän huonoutta. Omalla hyvällä pelilläkin olisi ollut tekemistä JJK:n kanssa", TP:n valmentaja Veli-Matti Latosaari kertoi.

"Meillä pelin taso ailahtelee liikaa ottelusta toiseen. Hankala on pelata, kun ei saada kahta syöttöä peräkkäin omille", "Vellu" valitteli.

Oranssipaidoista kukaan ei ollut omalla tasollaan, mutta maalivahti Jukka-Pekka Kivimäkeä ei kuitenkaan voi osoitella seitsemästä takaiskusta sormella. Numerot olisivat voineet olla suuremmatkin ilman kolmea "JiiPeen" ensimmäisella puoliajalla torjumaa läpiajoa.

Petri Niemi sai kauden kolmannen varoituksensa ja on sivussa keskiviikon cup-ottelusta.

TP-Seinäjoki: J-P. Kivimäki, Asuintupa, Niemi (v), Nuojua, Saranpää, Oksanen (46. V. Kivimäki), Ylinen, Leppänen (46. Luoma), Mäkipelkola, Pekkanen, Huttu

Takaisin uutisiin