Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

TP karisti peikon niskastaan


02.08.1998
TP karisti peikon niskastaan
02.08. JJK - TP-Seinäjoki 0-7 (0-2)
23 min 0-1 Toni Suutari
38 min 0-2 Mika Kallio
60 min 0-3 Toni Suutari
67 min 0-4 Jouni Santanen
70 min 0-5 Mikael Muurimäki
85 min 0-6 Pasi Oksanen
90 min 0-7 Mikael Muurimäki

TP-Seinäjoen vieraspeikko putosi joukkueen harteilta kerrassaan tyrmistyttävän esityksen jälkeen. Joukkue latoi muhkeat seitsemän palloa heikosti esiintyneen Jyväskylän Jalkapalloklubin verkkoon voittaen kamppailun jokseenkin vakuuttavaan tyyliin.

Ilahduttavaa oli aivan erityisesti se, että Toni Suutari iski vuoden ensimmäiset maalinsa ja niitä tuli heti kaksin kappalein.

"Tonto" aloitti maalinteon puskemalla Vesa Kiljusen keskityksen yläkulmaan miltei rankkualueen rajalta 23. minuutilla. Mika Kallio jatkoi pääpeliesitystä puskemalla takatolpalta vieraat kahden maalin taukojohtoon Jouni Santasen esityöstä.

Toisella jaksolla TP kerrassaan jyräsi kotijoukkueen. Ensin maalien makuun päässyt "Tonto" teki Jouni Santasen läpisyötöstä 3-0 laukoen pallon alakulmaan, kun kellossa oli peliaikaa käytettynä tunnin verran.

Sen jälkeen oli Jouni Santasen vuoro tehdä vastustajan harhasyötön jälkeen jo 4-0 ja hänen tilalleen tullut Mikael Muurimäki osoitti, että vainu on tallella ja paranee koko ajan.

"Mikki" iski jo viikolla yhden osuman Latvian verkkoon korvattuaan ottelussa Mikael Forssellin ja nyt tahti vain kiihtyi. Sami Sinkkosen pitä avaus 70. minuutilla leijaili aina pilkun kohdalle saakka ja nuorukainen ampui saksipotkulla 5-0!

Pasi Oksanen kaunisteli saldoaan vain viisi minuuttia ennen loppua Mark Josephin puskettua pallon hänelle kulmurista. Vielä pelin viimeisellä minuutilla kävi Muurimäki puskemassa pallon verkkoon. Maalia edelsi Juha Oksasen pusku maalivahdin käsien kautta ylähirteen.

"Joukkue oli todella terävä ja hyvässä iskussa" kiitteli valmentaja Hannu "Köppä" Rajaniemi omiaan onnistuneesta vierailusta Jyväskylään, joka toi TeePeelle ensimmäisen vierasvoiton sarjassa sitten toukokuun alun.

"Meidän prässipelimem onnistui hyvin ja olihan se JJK aika huonokin. Varsinkin kolmannen maalin jälkeen selkäranka katkesi ihan täysin" lisäsi joukkueenjohtaja Rauno Viitasaari.

"Olihan se kivaa taas onnistua maalinteossa. Toivottavasti se kiintiö ei nyt tullut täyteen. Oli ne vaan aika saa...... hienoja" iloitsi Toni Suutari puolestaan omaa onnistumistaan pitkästä aikaa. "Tonton" edellinen sarjamaali kun on niinkin kaukaa kuin viime vuoden sarja-avauksesta Rovaniemeltä!
Takaisin uutisiin