Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Syyskierros voitolla vauhtiin


30.07.2017

SJK-juniorit – Pirkkala JK 4-1 (1-1)
21 min 1-0 Juska Päivänurmi
38 min 1-1 Manzur Husseini
67 min 2-1 Niko Mattila
77 min 3-1 Niko Mattila
82 min 4-1 Oskar Pihlaja

 

SJK-junioreiden syyskierros starttasi numeraalisesti vallan mainiosti, mutta kolmen maalin voitto imarteli pikemminkin vierasjoukkuetta, joka selvisi suorastaan kohtuuttoman siedettävillä lukemilla ottelusta.

 

Voiton myötä kotijoukkue sai myös maukkaan revanssin kevätkierroksella kärsimälleen harmittavalle tappiolle Pirkkalassa. Nyt ei vierasjoukkueesta ollut oikein millään mittareilla haastamaan kotijoukkuetta. Syy siihen, että numerot olivat ensimmäisen puoliajan jälkeen tasan, oli ainoastaan kotijoukkueen onnettoman viimeistelyn.

 

Vierasjoukkueella oli koko ottelussa oikeastaan vain 2-3 hyvää maalintekopaikkaa, joista yhden se käyttikin terävästi hyväkseen joukkueensa vaarallisimman pelaajan, Manzur Husseinin, toimesta.

 

Kotijoukkueen avausmaalin viimeisteli hienosti Juska Päivänurmi, mutta pelastajaksi nousi penkiltä peliin tullut Niko Mattila. Ensin hän puski kulmurin sisään ja kymmenisen minuuttia myöhemmin hän hyödynsi vierasjoukkueen maalivahti Kasper Kankaan heikon esityksen pistäen pallon tyhjään maaliin.

 

Kankaan kasetti hajosi lopullisesti SJK-junioreiden Oskar Pihlajan tehtyä kamppailun lisäajalla numeroiksi 4-1. Kangas heitteli vesipulloa ja oli hänen kannaltaan onni, ettei se osunut tuomariin, minkä lisäksi vielä 4-1 -tilanteen jälkeen kaveri lähti huutelemaan maalia tuulettaneelle SJK-junioreiden joukkueelle.

 

Pelillisesti kotijoukkue oli selvästi parempi. Pieni huolimattomuus syötöissä, niiden vastaanotoissa ja syöttöjen suunnissa olisi tehnyt vieläkin radikaalimmin silppua vieraiden puolustuksesta, joka jo nyt repeili varsin usein.

 

Vaikka tulos olikin nyt hyvä, pelaamisen tason on kuitenkin jatkossa parannuttava, sillä jatkossa vastaan asettuu huomattavasti kovempiakin joukkueita.


Takaisin uutisiin