Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Surkea päätös kaudelle


20.09.2008
Surkea päätös kaudelle

TP-Seinäjoki – Malax IF 2-4 (2-2)
0-1 Olle Matintupa
0-2 Jouni Strömblad
1-2 Teemu Ala-Lahti
2-2 Teemu Ala-Lahti
2-3 Jon Byman
2-4 Jon Byman

TP-Seinäjoen kausi Nelosessa päättyi todella heikolla esiintymisellä sarjajumbo Malax IF:n isäntänä. Mitä ilmeisimmin ottelun jälkeinen saunailta kiinnosti kotijoukkueen pelaajia selvästi enemmän kuin kauden päättäminen kunnialla, sen verran velttoa pelaaminen oli.

Vain harvakseltaan osuivat syötöt omille ja tuota pikaa vieraat olivat kahden maalin johdossa. Ensin pallo painui ohi Petri Välimäen Rami Sariolan laitettua jalkansa keskityksen väliin ja hetkeä myöhemmin Välimäki hörppäsi pallon sisään laukauksesta, joita pallokoululaiset vetelevät harkoissaan. Ensimmäinen osuma merkittiin Olle Matintuvalle ja jälkimmäinen puolestaan Jouni Strömbladille.

Kotijoukkueen ote terästyi hetkiseksi ensimmäisen puoliajan puolivälin tienoilla Teemu Ala-Lahden puskettua ensin kavennuksen kulmurista ja vain hetkistä myöhemmin tasoituksen Saku Koskisen keskityksestä. Siihen loppuivat ilonaiheet oranssipaitojen osalta.

Pelissä nähtiin pelaajia, joita ei viikkoihin ole ollut käytössä eri syistä. Se näkyi myös monen pelaajan otteissa, ettei palloa ole havaittu kuin TV-lähetyksissä. Oli sääli, että muilta osin varsin mukavasti, nousun hukkaamisesta huolimatta, sujunut kausi päättyi nololla tavalla.

Vieraiden kunniaksi on kuitenkin sanottava, ettei joukkue näyttänyt alkuunkaan niin huonolta kuin sen sarjasijoitus antaa ymmärtää. Malax IF puolusti huomattavasti paremmin kuin kotijoukkue, eikä ollut enää mikään yllätys, että toisella puoliajalla vieraat iskivät kahdesti. Molemmista osumista vastasi Jon Byman. Kummatkin maalit syntyivät enemmän tai vähemmän kotijoukkueen puolustuksen räpellyksistä, mutta viimeistely oli joka tapauksessa laadukasta.

Voitostaan huolimatta Malax IF putosi ensi kaudeksi Viitoseen. TP-Seinäjoki puolestaan jäi sarjassa neljänneksi tasapistein kotonaan Kolmoseen nousseelle Karhulle 5-0 hävinneen Sundom IF:n kanssa.


TP-Seinäjoki: Petri Välimäki (46. Atte Tervasmäki), Karri Hiirikoski, Vesa Kivimäki, Rami Sariola (58. Olli Rintamäki), Sami El-Bash ((51. Ville Suutala), Timo Rauhala (73. Jani Leimola), Jarkko Mäki-Maunus, Saku Koskinen (36. Ramel Loddin), Jyri Reinilä, Samir Bouroussi, Teemu Ala-Lahti
Takaisin uutisiin