Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Sarja päättyi tasapeliin Paraisilla


24.09.2005
Sarja päättyi tasapeliin Paraisilla

PIF - TP-Seinäjoki 2-2 (2-1)
01 min 0-1 Matias Lampinen
27 min 1-1 Kim Virta
32 min 2-1 Jussi Mäkilä
71 min 2-2 Arto Jalasvaara

TP-Seinäjoen vaihtelevasti sujunut kausi Kakkosen länsilohkossa toi oranssipaidoille 34 pistettä ja kuudennen sijan erittäin tasaisessa sarjassa. Viimeisestä ottelusta Pargas IF:n vieraana irtosi tasapeli.

TP sai vauhdikkaaseen ja yleisöystävälliseen päätösotteluun salama-alun, sillä palloa kaivettiin kotijoukkueen verkosta jo heti ensimmäisellä peliminuutilla, kun Matias Lampinen iski maalin Ville Ylisen esityöstä. Vieraat hallitsivat ottelun alkua, mutta avausjakson loppua kohti PIF otti ohjia käsiinsä ja teki puolen tunnin kohdalla viidessä minuutissa kaksi näyttävää osumaa. Kim Virta laukoi ensin vapaapotkusta 1-1 ja pian perään Jussi Mäkilän syöksypuskulla kotijoukkue siirtyi johtoon.

Toista puoliaikaa puolestaan vei TP ja ansaittu tasoituskin lopulta syntyi, kun Jere Jääskeläinen puski ensin ylärimaan ja jatkotilanteesta Arto Jalasvaara laukoi takatolpalta 2-2. "Jallu" oli muutenkin ottelussa liekeissä laidallaan ja palkittiin TP:n parhaana. Pasi Oksanen pelasi viimeisen pelinsä tällä tasolla ja on pikku hiljaa lopettelemassa hienoa uraansa.

TP-Seinäjoki: Dahlsten, Oksanen, Dunne, Niemi, Männikkö, Jalasvaara, Ylinen, Pajula, Lampinen (37. Jääskeläinen), Pekkanen, Kivimäki (89. Leppänen)

Takaisin uutisiin