Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

SM-avaus perjantaina


28.04.2016

Perjantai-illan huumaa olisi tarjolla Wallsport Areenassa klo 19.00 lähtien, jolloin B-junioreiden SM-sarja starttaa paikallisottelulla VPS-junioreita vastaan.

 

Joukkueet kohtasivat jo SM-karsintasarjassa ja ovat muutenkin tulleet vuosien saatossa toisilleen varsin tutuiksi, eli tähän kohtaan voisi tarjoilla hiukan perinteistä sporttijargonia, jonka mukaan päivän kunto on ratkaiseva tekijä lopputuloksen kannalta. Vaasassa pelatussa SM-karsintasarjan viimeisen kierroksen pelissä oli SJK-junioreilla paljon pelissä. Paikka SM-sarjassa olisis tappiolla saattanut livetä hyppysistä tykkenään.

 

Tappiota ei kuitenkaan tarvinnut murehtia, sillä vierasjoukkue latoi Fennia Areenassa taululle tylyt 5-1 (3-0) -numerot ohittaen samalla VPS-juniorit sarjataulukossa. Vierasjoukkueen maaleista tuossa kamppailussa vastasivat kahdesti onnistuneet Emil Pannula jaOnni Valakari, sekä avausmaalin viimeistellyt Johan Lamberg. VPS-junioreiden osuman teki Tobias Björkqvist aivan ottelun lopussa.

 

Vaikka numerot olivatkin selvät, joukkueet sijoittuivat sarjataulukossa tasapisteisiin. SJK-juniorit tuli toiseksi ja VPS-j kolmanneksi kummankin ryhmän kerättyä 19 pinnaa, eli kolme pistettä vähemmän kuin lohkon voittanut OLS saalisti. Näin SJK-juniorit sai kaksi lähtöpistettä ja VPS-j yhden.

 

Kotijoukkueen vastuuvalmentaja, Jyri Hietaharju, odottaa tulevaa sarja-avausta jo vesi kielellä.

 

- Hienot karsinnat takana, joista saatiin kaksi lähtöpistettä kesän sarjaan. Mitään muuta ei toki hyvin pelatuista karsintamatseista saadakaan mukaan, vaan taas täytyy omalla tekemisellä ansaita palkinto peleistä, sanoo "Jylppy".

 

- Joukkue on valmis aloittamaan sarjan. Harjoittelu on sujunut suunnitelmien mukaan, ainoastaan runsaat flunssat ovat olleet joukkueen kiusana. Pojilla on ollut loistava tekemisen meininki ja halu harjoitella, kaikesta näkee, että pelaajat haluavat kehittyä, jatkaa Hietaharju juttua joukkueestaan.

 

Vuosikaudet liigassakin VPS:aa edustanut "Jylppy" tietää taatusti, millainen hegemoniakamppailu on luvassa heti alkuun.

 

- VPS matsista tulee heti kärkeen kova. Joukkueet tuntee toisensa ja karsintojen viimeisen pelin voitostamme Vepsulla on varmasti hampaankolossa ja tulevat varmasti aggressiivisesti tänne, "Jylppy" sanailee.

 

- Meidän täytyy saada oma syöttöpelimme rullaamaan ja pystyä kontrolloimaan peliä. Silloin olemme vahvoilla. Odotan tiukkaa ja hyvätasoista matsia huomenna, lisää koutsi.

 

Näin se varmasti on. Pohjalaisittain jäi harmittamaan se, ettei FF Jaro kyennyt lunastamaan ristiinkarsinnassa paikkaansa SM-sarjassa. Olisihan se ollut komeaa, jos Pohjnamaalta olisi ollut kymmenen joukkueen sarjassa kolme ryhmää. Nyt on vain kaksi ja nämä kaksi selvittelevät keskinäistä paremmuuttaan heti perjantaina klo 19.00 Wallsportissa.

 

Tervetuloa kannustamaan omaa joukkuetta!


Takaisin uutisiin