Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Rankuilla pronssia


01.07.2012
Rankuilla pronssia
SJK-junioreiden C14-joukkue taisteli hienosti loppuun saakka Wasa Football Cupissa, vaikka poikia putosi matkalla jo ennestään kapeasta ringistä.

Lauantain semifinaalin pettymys oli poispyyhitty kun Tomasz Arceuszin ja Visa Vihannan valmentama joukkue juoksi Vaasan Raviradan erinomaiselle nurmelle kohdatakseen VIFK/Norrvall FF:n muodostaman yhteisjoukkueen WFC:n pronssiottelussa.

Peli oli numerollisesti tasainen, mutta kokonaisuutena mustapukuinen Kerho vei ottelua koko 60 minuutin pelin ajan luoden muutamia erinomaisia tekopaikkoja. Tolppaa ja ylärimaa lähemmäksi ei viimeistelyssä päästy, mutta vastaavasti sinipukuisella vastustajalla ei ollut kuin yksi erinomainen paikka, jonka hyökkääjä kuitenkin tulitti taivaan tuuliin.

Maalittomana päättyneen pelin jälkeen asteltiin sitten rangaistuspotkukisaan, jota valvoi erinomaisesti ottelun tuominnut Raimo Kakkuri silmä kovana.

Kerho aloitti pilkkukisan Alex Kivimäen, Aatu Kujanpään ja Risto Kylmäkorven kunkin vuorollaan vietyä seinäjokelaiset johtoon. Upean turnauksen ja jo kahdesti pilkulta peleissä onnistuneen Joonas Mäkelän veto painui kuitenkin tolppaa nuollen ohi ja näin VIFK/NFF olisi voinut siirtyä johtoon, mutta Mikael Matihalti venytti yläkulmasta torjunnan ja SJK:lle tarjoutui mahdollisuus pysyä kisassa mukana.

Pilkulle astellut Sameli Haapamäki ei suinkaan epäonnistunut, vaan pisti pallon verkkoon ja näin paineet siirtyivät sininuttuisille. Heidän vetäjänsä lähti haukkaamaan juuri tarjottua syöttiä, eli Mikael jätti toiselle puolelle tarkoituksella enemmän tilaa ja sinne myös kaveri sijoitti. Tällä kertaa sijoitus päätyi kuitenkin pajupusikkoon ja SJK:n junnujen riemulla ei ollut rajoja.

Turnauspronssi lämmitti erinomaisesti taistelleen joukkueen mieliä, sillä matkassa oltiin niukalla nipulla, joka sai kolhuja matkan varrella varsin kipeästi. Silti jokainen pelaaja taisteli loppuun saakka ja palkinnoksi pokattiin pronssit.

SJK Wasa Football Cupissa: Mikael Matihalti, Risto Kylmäkorpi, Sameli Haapamäki, Joona Lieste, Eetu Mäkelä, Mikael Kytölä, Aatu Kujanpää, Alex Kivimäki, Markus Laakso, Jesse Kitinoja, Tuomas Kellokoski, Tuomas Ala-Ranta, Joonas Mäkelä, Olli Keskinen
Takaisin uutisiin