Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Polari pommitti VIFK:n nurin


23.04.2016

SJK-juniorit/2 - VIFK White 5-1 (2-1)

1-0 11 min Lauri Polari

2-0 13 min Leevi Oksanen

2-1 28 min Albion Shabani

3-1 54 min Lauri Polari

4-1 64 min Lauri Polari

5-1 79 min Lauri Polari

 

Kotijoukkue lähti sarjakauden avaukseen nuorella ryhmällä, jossa oli mukana pari ysiysiä, kuusi nollanollaa ja peräti kahdeksan nollaykköstä, eli noin puolet oli varsinaisesti B-ikäisiä ja puolet C-junnuja.

 

Kentällä se ei haitannut, sillä kotijoukkue otti ohjat alusta lähtien kentällä isännän ottein. 

 

- Teemana oli saada näkyviin harjoituksissa harjoiteltuja asioita. Välillä pallo kulki mukavasti ja päästiin syöttämällä linjojen läpi ja ohi vastustajan päätyyn, kertoi valmennuksesta tällä kertaa vastannut Kari Kiviluoma.

 

Ensimmäisen puoliajan 11 minuutilla pojat pelasivat mukavan syöttökombinaation puolustuksesta keskikentälle ja Matias Vainionpää pelasi Lauri Polalrin yksin läpi. Polari viimeisteli iltapäivän ensimmäisen osumansa laukomalla pallon takakulmaan ja vain kaksi minuuttia myöhemmin oli tilanne 2-0 kotijoukkueelle.Leevi Oksanen ajoi laidasta hienosti keskelle ja tarkka veto takakulmaan tuotti tulosta maalin muodossa. Näin isännillä oli 2-0 -johto.

 

Peli eteni samoissa merkeissä, mutta lisämaaleja ei kotijoukkue ekalla jaksolla tehnyt. Sen sijaan vierasjoukkueen kavennus tuli varsin harmillisesti 28. minuutin kohdalla, kun pallo oli selkeästi kotijoukkueella ja pelattiin pidempää hyökkäystä tuli harhasyöttö taaksepäin ja VIFK:n pelaaja pääsi ekana palloon tehden kavennuksen numeroihin 2-1, joka oli myös puoliaikatulos.

 

- Puoliajalla puhuttiin siitä, että jaksetaan vain pelata omaa peliä ja yritetään pitää pallotempoa yllä niin homma hoituu, Kiviluoma kertoi.

 

- Toinen jakso alkoi hieman tahmeasti kun vastustaja yritti ja onnistui tukkimaan keskialueen tiiviimmäksi ja me ei käytetty palloa käyttösyötöillä välissä laidolla, jotta tilaa olisi keskelle syntynyt, Kiviluoma analysoi.

 

Maaleja kotijoukkue kuitenkin tulitti myös toisella puoliajalla ja kaikki ne syntyivät ottelussa neljä maalia viimeistelleen Lauri Polarin toimesta.

 

- 3-1 -maali oli hieno tilanteenvaihtomaali ottelun 54. minuutilla. voitettiin pallo omalla kenttäpuoliskolla, annettiin muutama hyvä syöttö eteenpäin keskialueella ja päälle päätteeksi Saku Kulmalalta lähti oikea-aikainen läpisyöttö Laurille, joka laittoi takakulmaan, kehui Kiviluoma tyytyväisenä nuoria pelureita.

 

- Peliin asetetut teemat toteutuivat aika ajoin varsin mukavastikin ja kun tehtiin sovittuja asioita niin pelin hallinta saatiin itselle.

Jos haluaa katsella kriittisesti peliä, niin ehkä liian paljon tuli ”ei parhaita valintoja” syöttövalinnoissa, mutta teiköhän tuokin parane kun saadaan lisää pelejä joukkueelle, Kiviluoma kriittisenä koutsina löysi neljän vmaalin voitostakin hiottavaa.

 

Hyvä aloitus ja sarja jatkuu jo ensi viikon keskiviikkona IK-SJK-j ottelulla.

 

Toivottavasti sama vireystila jatkuu.

 

Pelaajisto tulee hieman muuttumaan tulevaan peliin ja C15 joukkueesta tulee mukaan uusia pelaajia.


Takaisin uutisiin