Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Paraneeko peli?


20.05.2006
Paraneeko peli?

TP-Seinäjoki kohtaa tänään Kakkosen lohko C:ssä toiseksi viimeisenä tällä hetkellä olevan Oulun Palloseuran Jouppiskalla. OPS tuli sarjaan perittyään FC Dreevereiden paikan ja näin kaksi SM-kultaakin voittanut seura palaa otsikoihin.

Olennaisin kysymys päivän ottelussa on se, paraneeko TP:n peli takaisin samalle tasolle millä se oli Mustasaaressa, vai ollaanko samanlaisessa yössä kuin Eurassa.

OPS:n puuhamies on Janne Takkinen, joka on ehtinyt pelata myös TP-Seinäjoen väreissä. Kentän puolelta löytyy viime kaudella sininuttuja edustanut Stanley Festus velipoikansa kanssa. Myös viime kaudella AC Oulun väreissä pelannut brassi Jefferson Pires on joukkueessa.

TP kävi viikolla pelaamassa melko nihkeän matsin Eurassa Suomen Cupin 4. kierroksella. Jatkopaikka irtosi Ville Pajulan maaleilla 2-0. Joukkue oli todella nuori, mutta nyt on syytä odottaa Mikki Muurimäen, Mikko Ylihärsilän, Verpe Kivimäen ja Lasse Männikön palaavan kokoonpanoon.

TP:n edellinen sarjapelihän meni mainiosti Mustasaaressa FC Korsholmaa vastaan. Mikko Ylihärsilä sai maalihanat auki ja TP rynnisti helppoon 4-1 –voittoon. OPS puolestaan hävisi kotonaan JBK:lle 1-0. Se oli oululaisten toinen peräkkäinen kotitappio, sillä Sepsi-78 voitti Heinäpäässä 2-1. Avausottelunsa OPS hävisi GBK:lle 3-0.

TP ja OPS ovat kohdanneet 80-luvun lopun Kakkosen otteluissa ja samoin 90-luvulla Ykkösessä. Viimeksi on vastakkain oltu 1996, jolloin TP nousi Veikkausliigaan. Kolmesta kohtaamisesta TP voitti kaksi (1-0 ja 2-0) ja haki vieraskentältä 1-1 –tasapelin.

Matsi alkaa Jouppilanvuoren keinonurmella klo 15.00.

Takaisin uutisiin