Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Onnikin hylkäsi


01.09.2011

Onnikin hylkäsi

Tuntui siltä, että onnetarkin oli TP-Seinäjoen ysikaseja vastaan Alusarjan ottelussa pietarsaarelaista FF Jaroa vastaan.

Ensimmäisellä puoliajalla Raviradalla pelatussa ottelussa vierailla oli tasan kaksi paikkaa, joista toisen läpiajon päätteeksi vieraat menivät johtoon. Niinpä numerot 4-0 (1-0) vierailla olivat kyllä aivan liian murheelliset.

Kotijoukkueella oli paikkoja iskeä ensimmäisellä puoliajalla 4-5 maalia ja ratkaista ottelu. Kertaalleen pallo saatiinkin vieraiden maaliin, mutta aivan kuin jostakin käsittämättömästä syystä erotuomarista kauampana ollut avustava näki pallon olleen Jaron maalivahdin hallussa, vaikkei tosiasiassa näin ollutkaan. Niinpä liputuksen myötä tasatilannetta ei koskaan tullut, eikä peliä saatu käännettyä.

Toisella puoliajalla FF Jaro sai tuulen selkänsä taakse. Ensin joukkue iski kulmurin jälkitilanteesta kun oranssinutut eivät ehtineet peittämään vetoa, seuraavaksi tuli jälleen ylivoimahyökkäys keskialueen syötönmenetyksen jälkeen ja pallo painui veskarin sormien kautta tolpan juureen.

Vieraiden neljäs maali tuli jälleen kaukolaukauksella, jota ei peitetty ja johon veskari sai näppinsä väliin, mutta hirren alle suuntautunut veto oli yksinkertaisesti liian hyvä.

Vastaavasti toisessa päässä paikkoja oli. Hyviäkin. Päästiin kokeilemaan pilkun kohdasta vain veskaria vastaan, mutta kun ei uppoa, ei uppoa.

Oli harmi, että pelirepesi näihin numeroihin, jotka eivät millään tavalla vastanneet pelitapahtumia.

Ysikasien kauden viimeinen matsi pelataan maanantaina, jolloin vastassa on kotikentällä Kokkolan Pallo-Veikot.


Takaisin uutisiin