Turnaukset Linkit Yhteistyössä

UUTISET

Onnea Atik Ismail - Legendan juhlapäivä


05.01.2017

Suomalaisen jalkapallon ehdottomiin legendoihin kuuluva Atik Ismail viettää tänään 60-vuotisjuhliaan Kuopiossa.

 

Urallaan Atik edusti HJK:ta, Kiffeniä, turkkilaista Besiktasia, belgialaista Waregemia ja ruotsalaista AIK:ta. Pääsarjauransa jälkeen seuroista tutuiksi tulivat hyvinkääläinen Apollo, helsinkiläinen PPojat, kuopiolainen KPT eli Koparit, JeSP, Juankosken Pyrkivä ja Kings.

 

Pelihommien jälkeen Atik on valmentanut monella tasolla useita joukkueita. Nykyinen pesti on Kolmosessa pelaavan Lehmon Pallon koutsin homma.

 

Maaotteluita Atikille kertyi pojissa ja nuorissa 20, sekä A-maajoukkueessa 26 kappaletta. Yksi legendaarisimmista hetkistä nykyisin kirjailijanakin tunnetun maestron uralla oli eittämättä 1-0 –voittomaali Euroopan Cupissa Liverpoolia vastaan Olympiastadionilla.

 

SPL1 –kurssilla Atikin kanssa samaan aikaan vuonna 2016 oli mukana myös SJK-junioreiden Olli-Matti Matihalti.

 

-          Atik on loistava futispersoona, hieno mies ja monen meikäläisen ikäisen lapsuuden idoli. Oli suuri kunnia päästä samalle kurssille suomalaisen jalkapallon suurmiehen kanssa. Isot onnittelut Kuopion suuntaan myös täältä Seinäjoelta, Olli-Matti lähettää terveisiä Ismailin juhliessa 60-vuotispäiväänsä futiksen ja hänelle niin kovin rakkaan musiikin parissa.


Takaisin uutisiin