MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Ohjeita omatoimiseen harjoitteluun


17.03.2020

Seurassa on pidetty vastuuvalmentajien (2010 ja vanhemmat ikäluokat) kanssa palaveria joukkueharjoittelutauon vaikutuksesta ikäluokkien toimintaan. Noudatamme asiassa Palloliiton ohjeistuksia ja tiedote tauosta on julkaistu seuran kanavissa. Lisää asiasta tiedotetaan heti, kun tietoja seuralle saadaan.

 

Joukkueharjoittelutauko ei kuitenkaan tarkoita täyttä taukoa omatoimisesta liikunnasta. 2010 syntyneet ja vanhemmat ikäluokat ovat saaneet ohjeistukset asiasta ja nämä jaetaan vastuuvalmentajan toimesta eteenpäin.

 

2011 ja sitä nuorempien ikäluokkien valmentajat, ovat yhteyksissä pelaajien koteihin myclubin tai watsupin kautta ja kannustavat pelaajia omatoimiseen harjoitteluun ja liikkumiseen joukkueharjoittelun ollessa tauolla.

 

Voitte jakaa esimerkiksi näitä linkkejä, joissa hyviä vinkkejä pallonkäsittelyn kehittämiseen.

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PL7FRD1QjoTyIise8cNT3BmN6Iuymn8hjC

https://www.youtube.com/watch?v=IeMYh7roBjk

https://www.youtube.com/watch?v=ObncYq18lMw

 

Seura tulee tekemään videoita omatoimisesta harjoittelusta ja julkaisemaan näitä lähiaikoina. Kannustamme näillä videoilla myös pelaajiamme julkaisemaan videoita omista harjoituksistaan seuran kanaviin.

 

Toivottavasti "harjoittelukarenssi" päättyy pian, mutta luonnollisesti terveys edellä mennään.

 

Yhteisöllisyys on vahva arvo toiminnassamme, pidetään siitä kiinni vaikkemme välttämättä face to face nyt toistemme kanssa niin paljon tapaakkaan.

 

Mikäli teillä on kysyttävää niin olkaahan yhteyksissä vastuuvalmentajiin tai Jyri Hietaharjuun.


Takaisin uutisiin