Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Murheellinen ilta Kaskisissa


10.07.2003

Murheellinen ilta Kaskisissa

KaIK - TP-Seinäjoki 3-2 (1-1)
02 min 1-0 Jouni Santanen
39 min 1-1 Ville Pekkanen
47 min 2-1 Santanen
79 min 3-1 Santanen
89 min 3-2 Jyrki Saranpää

TP-Seinäjoen hyvin alkanut kausi on kääntymässä kamppailuksi sarjapaikan puolesta. Kolmas peräkkäinen tappio näki päivänvalon Kaskisissa.

"Ei auta kuin yrittää eteenpäin. Yöunet jäävät varmaan taas vähiin", tappion raskaasti ottanut valmentaja Jari Kujala sai sanotuksi.

TP:n esitys Kaskisissa oli sen verran heikko, että lopputulos oli oikeutettu. KaIK ei sekään joukkueena ihmeitä esittänyt, mutta niitä ei oranssipaitoja vastaan tarvittu. TP:n vanha tuttu Jouni Santanen oli kotijoukkueen suuri sankari hattutempullaan ja osoitti olevansa vielä kovan luokan pelimies Kakkosen tasolla.

Oliko otteissa sitten jännitystä vai mistä johtui, mutta TP ei pystynyt kunnolla missään vaiheessa pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Hyvin harjoitelleen joukkueen liike oli yllättäen riittämätöntä ja varsinkin syöttöpeli tökki pahasti. Oranssipaidat myös selvästi arastelivat kontaktitilanteita, vastustaja sen sijaan otti miestä ja vielä pääosin sääntöjen puitteissa. Todellinen halu ja tahto laittaa itsensä likoon oman joukkueen puolesta puuttui vierailta täysin.

Ottelu ei ehtinyt edes kunnolla alkaa, kun Santanen pelattiin laidasta läpi ja avausmaali oli tosiasia. Ville Pekkanen laukoi läheltä taukonumerot Jarkko Mäki-Maunuksen reboundista.

Toinen jakso käynnistyi täsmälleen kuten ensimmäinen. Santanen ampui komean vedon yläpesään TP:n puolustuksen seuratessa. "Jonen" hattutemppu täydentyi pienestä kulmasta. Jyrki Saranpään kavennus Jari-Pekka Luoman hyvästä esityöstä oli enää laiha lohtu, sillä todellista painetta oranssipaidat eivät Kaskisten maalille pystyneet luomaan.

TP-Seinäjoki: Ristimäki, Saranpää, Kivimäki, Nuojua, Sariola, Lampi, Ylinen (76. Leppänen), Mäki-Maunus (v), Asuintupa, Huttu (63. Ylihärsilä), Pekkanen (76. Luoma)


Takaisin uutisiin