Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Makea taisteluvoitto Teerijärvellä


24.05.2003
Makea taisteluvoitto Teerijärvellä

TUS - TP-Seinäjoki 1-2 (0-1)
36 min 0-1 Mikko Ylihärsilä
48 min 1-1 Toni Korhonen
82 min 1-2 Mikko Ylihärsilä

TP-Seinäjoki nousi hienosti murheellisen avausottelun jälkeen ja haki täydet pisteet Teerijärveltä Kakkosen pohjoislohkon toisella kierroksella. Ottelun parhaana palkittu Mikko Ylihärsilä oli kentän kuningas kahdella maalillaan, molemmat syntyivät Matti Lammen esityöstä.

"Taisteluvoitto ja tiukkaa vääntöä. Tämä ei ole vieraille helppo paikka, viime kaudella TUS taisi hävitä kaksi kotiottelua", valmentaja Jari Kujala muisteli.

TP hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja voitti tällä kertaa myös kakkospalloja, mutta oli TUS:llakin muutama tilanne. Avausmaali oli hienon yhdistelmän tulos: Ville Pekkanen antoi Lammelle, joka löysi maalinedustalta Ylihärsilän ja tämä sijoitti 1-0.

Kotijoukkueen tasoitus puolestaan syntyi Toni Korhosen jalasta toisen jakson alussa Niklas Widjeskogin vapaapotkua seuranneen hurjan hässäkän jälkeen. Hyvän debyytin oranssipaitojen maalissa tehnyt Ville Hakala torjui reflekseillä ensimmäisen vedon ja vielä pari reboundiakin, mutta puolustus ei pystynyt hoitelemaan loppuja.

TUS sai tasoituksesta intoa ja mm. Jyrki Saranpää ja oranssipaidassa Hakalan tavoin debytoinut Marko Huttu saivat kumpikin näyttää esimerkkiä taistelemalla pallon aivan maaliviivoilta väljemmille vesille.

Ratkaisumaalin Ylihärsilä suisti nätisti päällään Lammen keskityksestä sivuverkkoon. Loppuminuutit kotijoukkue painosti lähinnä pitkillä sivurajaheitoilla, mutta ihan lähellä tasoitus ei enää ollut.

TP-Seinäjoki: Hakala, Saranpää (70. Sariola), Niemi, Kangastupa, Kivimäki, Pekkanen, Ylinen (87. Luoma), Mäki-Maunus, Leppänen (60. Huttu (v)), Lampi, Ylihärsilä
Takaisin uutisiin