Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Lauantai-illaan huumaa Vaasassa


10.02.2017

SJK-junioreiden B-nuorten ei tarvitse erikseen miettiä, mitä lauantai-iltana oikein sitten tekisikään, sillä SM-karsintasarjan kamppailu IFK Vasaa vastaan alkaa Fennia Arenassa 19.45 paikallista aikaa, eli aika myöhään pelataan.


Joukkueet ovat kohdanneet talvikaudella kahdesti harjoitusotteluiden tiimoilla ja niissä vaasalaisjoukkue on ollut askeleen pari edellä miltei koko ajan. Joulun alla Vaasassa peli päättyyi varsinaisen tulituksen jälkeen 4-4, mutta Wallsportissa Jeremias Streng hoiteli käytännössä yksinään voiton vieraille viimeistellen knallitempun 3-1 päättyneessä matsissa.


Kahden pelatunb kierroksen jälkeen lohkon kärjessä on lahtelainen FC Kuusysi. VIFK on viidentenä yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla kaadettuaan ensin paikallisottelussa VPS-juniorit peräti 4-1, mutta hävittyään jälkimmäisen ottelunsa FF Jarolle kotona 4-2.


SJK-juniorit on saanut kahdesta matsista vain yhden pisteen hävittyään ensimmäisen ottelunsa Lahdessa Reippaalle 1-0 ja pelattuaan ensimmäisen kotiottelunsa RoPS:n kanssa 2-2.

 

Valmentaja Jyri Hietaharju toivoo koko joukkueen nyt nostavan tasoaan.

 

- Ollaan muutaman kerran kohdattu treenipeleissä ja niitä VIFK on kyllä hallinnut. Noiden pelien sisällä ollaan kuitenkin onnistuttu hyvin ajoittain ja tiedostetaan, että onnistuessamme mahdollisuudet on olemassa, aloitti "Jylppy".  

 

- Pyritään huomenna ehjään peliin ja lähdetään hakemaan ensimmäistä voittoa tässä sarjassa. VIFK omaa muutaman hyvän yksilön, jotka meidän tulee huomioida omassa tekemisessämme. Joukkueella on lisäksi selkeä pelitapa, jota toteuttavat yhtenäisesti, kaiken kaikkiaan siis kova peli meillä edessä, tietää Hietaharju.


Valmennusryhmän elämää helpottaa varmasti hiukan se, että toppari Aapo Kuivila on kärsinyt pelikieltonsa ja on sen puolesta pelikelpoinen.


Takaisin uutisiin