Ilmoittautumislomake MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Lähtö cupista rankkareilla


13.06.2021

SJK-juniorit pääsi sunnuntaina vihdoinkin pelaamaan Regions Cupin ottelunsa kokkolalaista FC Sääripotkua vastaan. Tuo matsihan piti pelata jo kauan sitten keväällä, mutta sitten sotki korona kuviot pahemman ja kerran ja ottelua siirrettiin.

 

Itse ottelu oli hiukan erikoinen siinä mielessä, että kotijoukkue piti palloa tehottomasti käytännössä koko ensimmäisen puoliajan, mutta vieraat loivat kuitenkin ne vaarallisimmat tekopaikat.

 

SJK-juniorit v FC Sääripotku 3-3 (1-1) rpk 6-7
31 min 0-1 Benjamin Jakobsson
45 min 1-1 Iiro Hautala
48 min 2-1 Teemu Ala-Ranta
55 min 2-2 Arttu Koivisto
78 min 3-2 Teemu Ala-Ranta
79 min 3-3 Jonatan Tynkkynen

 

Vieraat iskivät johtomaalin reilun puolen tunnin pelin jälkeen vastaiskusta Benjamin Jakobssonin toimesta. Tasoitus odotettiin ihan puoliajan viimeisille sekunneille. Maali oli todella huikea suoritus volleysta Iiro Hautalalta.

 

 

Toisen puoliajan alussa Teemu Ala-Ranta puolestaan pääsi tekopaikkaan ja laukoi varmasti pallon verkkoon. Näytti siltä, että kotijoukkue lisää vauhtia, jolla vierailija todellakin olisi pudonnut kyydistä. No, näin ei tietenkään käynyt, vaan vastustaja päästettiin tasoihin miltei välittömästi.

 

Ala-Ranta antoi uutta toivoa vieden isännät uudelleen johtoon 12 minuuttia ennen loppua, mutta kuinka ollakaan, FC Sääripotku tasoitti heti seuraavasta hyökkäyksestä.

 

Pilkkukisaa lauottiin kahdeksan pelaajan verran. Vierailta epäonnistui vain yksi siinä kun kotijoukkueen pelaajista kaksi mokasi. Näin FC Sääripotku matkustaa toisella kierroksella Kutosessa pelaavan Alavuden Peli-Veikkojen vieraaksi.

 

 

Tässä matsissa kotijoukkue peluutti pääasiassa niitä pelaajia, jotka ovat jääneet joko kokonaan vaille minuutteja kahdessa ensimmäisessä sarjapelissä tai jääneet muutamille minuuteille. Hyvä niin, sillä materiaali on todella laaja. Nyt joukkue saa keskittyä rauhassa sarjapeleihin ja tavoitella sarjanousua, jonka se on tavoitteekseen asettanut.


Takaisin uutisiin