Turnaukset Linkit Yhteistyössä

UUTISET

Koutsin kommentteja


29.05.2016

SJK-junioreiden vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju pyöritteli hieman illan maalittomana päättynyttä SM-sarjaottelua.

 

- Espoo oli juuri niin inhottava vastustaja, kuin osattiin odottaa. Puolusti sitkeästi ja prässäsi hyvin joukkueena. Ekalla jaksolla saatiin muutamia kertoja murrettua linjat, mutta ei pystytty kuitenkaan maalia tekemään, Hietaharju aloitti analyysinsä

 

- Toisaalta taas Espoo pääsi riistoihin usein ja voitti järjestään kakkospallot. Tämä vaikeutti meidän pelaamista ja ei oikein löydetty rytmiä, jatkoi "Jylppy".

 

- Toiselle jaksolle hieman suoraviivaistettiin ja nostettiin palloa myös vastustajan linjaan. Onnistuimme luomaan muutaman makoisan paikan, mutta ei onnistunut maalinteko tällä kertaa.

 

- Puolustuspeli oli meiltä ok. Pidimme vastustajan hyvin pois maalipaikoilta ja myös erikoistilanteet puolustettiin pääasiassa hyvin, koutsi mietiskeli ottelun antia.

 

- Jätkät yritti voittaa loppuun asti ja taistelu oli hyvää. Aina ei vaan maalinteko onnistu. Pettyneitä pelaajia oli meidän kopissamme pelin jälkeen, kun ei onnistuttu kolmea pistettä nappaamaan, paikat siihen oli, vaikka vastustaja tekikin meidän pelistä vaikean, tiivisti Hietaharju.

 

- Seuraava peli vasta 12.6, joten meillä on muutama viikko aikaa treenata maalintekoa, Hietaharju totesi.


Takaisin uutisiin