Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Kings ratkaisi lopussa


22.08.2004

Kings ratkaisi lopussa

Kings - TP-Seinäjoki 2-0 (0-0)
81 min 1-0 Aki Malinen
90 min 2-0 Marko Kurikka

TP-Seinäjoen vierailu Kuopion legendaariselle Väinölänniemelle ei tuottanut pisteitä, sillä kotijoukkue Kings iski lopussa kaksi maalia ja vei voiton Kakkosen itälohkon ottelussa.

Ensimmäinen puolituntinen oli tasokasta peliä, jossa TP oli niskan päällä. Pallo liikkui hyvin, mutta suoraviivaisuus puuttui vastustajan maalin lähettyvillä. Toisella jaksolla Jarkko Mäki-Maunus loukkasi polvensa ja Kings sai painettua peliä oranssipaitojen päätyyn. Aki Malisen tekemä voittomaali syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta ja kosmeettinen toinen osuma TP:n nostettua riskillä omaa peliään.

"Harmittaa poikien puolesta, että hyvällä pelillä ei tullut pisteitä", valmentaja Veli-Matti Latosaari oli tappiosta huolimatta tyytyväinen omiensa esitykseen.

Vesa Kivimäen varoitustili täyttyi ottelussa, joten "Verpe" huilaa tulevan JJK-pelin. Janne Ahola ja Tiitus Lehtinen puuttuivat kokoonpanosta pikkuvammojen takia.

TP-Seinäjoki: J-P. Kivimäki, Asuintupa, Nuojua, Niemi, Saranpää (v), Oksanen (75. V. Kivimäki (v)), Mäki-Maunus (60. Ylinen (v)), Huttu, Pekkanen, Lopez, Ylihärsilä (v)


Takaisin uutisiin