Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Kärkipaikka hallussa edelleen


06.08.2020

SJK-juniorit otti viidennen peräkkäisen voittonsa Suomen Palloliiton Läntisen alueen Nelosen lohko C1:ssä kaadettuaan vieraskentällä Närpes Kraft/2:n selvin lukemin. Kolme pistettä lähti Närpiön Keskuskentältä mukaan numeroin 4-1 (2-1).

 

Vaikka kotijoukkue meni Enrico Eklundin osumalla johtoon jo kamppailun neljännellä minuutilla, vieraat tasoittivat viisi minuuttia myöhemmin Joel Hyytisen maalilla.

 

Alkukaudesta kahden maalin keskiarvolla edennyt hyökkääjä Tommi Haanpää säilytti kyseisen standardin myös tässä matsissa. SJK-junioreiden johtomaali syntyi Haanpään viimeistelemänä puolen tunnin pelin jälkeen ja illan toinen osuma reilun tunnin jälkeen.

 

Lopullisen naulan kotijoukkueen arkkuun kajautti Tommi Kukila tehden 4-1 65. minuutilla sinetöiden päätöslukemat.

 

Voitto venytti sarjajohdon neljään pisteeseen. Se on kuitenkin pieni optinen harha, sillä sekä Kungliga Wasa, että Lapuan Virkiä ovat pelanneet matsin vähemmän kuin SJK-juniorit.

 

Kausi on SJK-junioreiden osalta nyt yli puolivälin kun kuusi ottelua on takana. Saldo on erinomainen viiden voiton ja yhden tasapelin myötä. Tahdin on tietenkin jatkuttava samanlaisena, mikäli sarjanousu siintää mielissä.

 

Valmentaja Jonas Kuivalainen oli varsin tyytyväinen näkemäänsä ottelun jälkeen.

 

 - Pelin alku oli aika samanlainen mitä viimeksikin. Kaveri pääsi vähä yllättäen karkaamaan maalintekoon ja taas lähdettiin takaa-ajoon. Tasoitus tuli kyllä aika nopeasti ja muutenkin painettiin koko ajan vahvasti päälle. Peli rullasi ihan hyvin ensimmäisellä jaksolla ja saatiin monia vaarallisia hyökkäyksiä. Ottelun kuva oli läpi pelin aika tuttua tälle kaudelle. Me pidettiin palloa ja kaveri yritti sitten iskeä nopeasti vastaan, aloitti Kuivalainen analyysinsä.
 
- Toisella jaksolla kraftilaisillakin taisi vähän jalat hyytyä, eikä siinä tainnut enää juuri mitään vaarallista heillä edes olla. Me tehtiin vielä pari lisäosumaa ja ns. tapettiin peli, jatkoi Kuivalainen.
 
- Ihan tyytyväinen kokonaisuutena peliin. Paljon on vielä myös parannettavaa sekä puolustus- että hyökkäyspelissä. Varsinkin ylhäältä prässäämisen suhteen, mutta pikku hiljaa sekin on osoittanut parantumisen merkkejä. Kokoonpanossa oli taas jonkun verran muutoksia edelliseen, mutta kaikki jakso tehdä töitä hyvin loppuun asti. Tästä on hyvä jatkaa taas kohti ens viikkoa. Koko peli oli oikestaan aikalailla samanlainen mitä I-JBK:ta vastaan. Seuraavaksi voisi koittaa mennä itse johtoon ensin, tiivisti Kuivalainen illan saldon.

 

SJK-junioreiden seuraava ottelu on kotikentällä 12. elokuuta, jolloin vieraaksi saapuu Lapuan Ponnistus.


Takaisin uutisiin