Ilmoittautumislomake MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Junnufutiksen kiireinen sunnuntai


22.05.2021

Huominen sunnuntai tarjoaa paljon junnufutista livejalkapalloa kaipaaville katsojille. Yhteensä SJK-junioreiden joukkueet pelaavat kuusi kotiottelua, joita kaikkia ehtii katselemaan niin halutessaan.

 

Aamupäivä alkaa Jouppilanvuoren tekonurmella P13-ikäluokan Liiga Pohjoisen kamppailulla pietarsaarelaista FF Jaroa vastaan. Ottelu on molemmille joukkueille sarjan ensimmäinen, joten luvassa on asetelmien hakemista kevätkierrosta silmällä pitäen.

 

 

Pari tuntia myöhemmin pelataan samanaikaisesti Kyrkösjärven tekonurmella T14-ikäluokan 8-v-8 -sarjan ottelu, johon SJK-juniorit saa vieraakseen Alavuden Peli-Veikkojen mustan joukkueen. Tyttöjen edellinen tämän sarjan otteluhan jouduttiin siirtämään Närpiössä todetun korona-altistumisen vuoksi.

 

Samalla kellonlyömällä, eli 13.30, P12-ikäluokan valkoinen ryhmä kohtaa Närpes Kraftin sinisen joukkueen.

 

Ja taas kun pari tuntia on vierähtänyt, eli 15.30 samalla kentällä nähdään T12-ikäluokan SJK-junioreiden kultaisen joukkueen matsi, jossa vastassa on Kurikan Ryhti.

 

 

Mikäli aikoo jatkaa pelien seuraamista, on sitten seuraavaksi siirryttävä Joupiskalle, missä P15 Kakkosen matsissa vastakkain ovat SJK-juniorit/musta ja Wasa Fotbollsakademi/VIFK YJ:n nelosjoukkue.

 

Illan voi päättää Kyrkkärillä tsekkaamalla vielä P13 Nelosen matsin SJK-junioreiden ja Laihian Lujan valkoisen joukkueen kesken.

Kun oikein kiiruhtaa, niin kuutta peliä ehtii siis kurkkimaan. Siitä hyvää liikuntaa sunnuntaille!

 

Sunnuntain aikataulu

11.30 P13 LP JTN SJK-j v FF Jaro
13.30 T14 8v8 KTN SJK v APV/musta
13.30 P12 4D KTN SJK/valkoinen v Kraft/Blå
15.30 T12 3D KTN SJK/kulta v KuRy
16.30 P15 2D JTN SJK/musta v WFA/VIFK YJ4
18.00 P13 4D KTN SJK/musta v Luja/valkoinen


Takaisin uutisiin