Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

JIPPO voitti nololla tavalla


20.06.2004
JIPPO voitti nololla tavalla

TP-Seinäjoki - JIPPO 0-1
75 min 0-1 Lauri Tervonen

TP-Seinäjoki ja JIPPO pelasivat sateen liukastamalla Keskuskentällä heikkotasoisen ottelun, josta kumpikaan ei olisi ansainnut voittoa. Maaliton tasapeli olikin lähellä, kunnes TP:n maalia tässäkin ottelussa vartioinut ja kokonaisuutena hyvin pelannut Timo Ulvila teki kardinaalivirheen vartti ennen loppua. Muutama minuutti aiemmin kentälle tullut Lauri Tervonen nappasi pallon Ulvilan jaloista ja sijoitti 0-1 helposti tyhjiin.

"Omista tilanteista olisi pitänyt tehdä maali. Oletin, että ainakin 0-0 ollaan tästä pelistä ansaittu, mutta näin kävi", TP:n valmentaja Veli-Matti Latosaari harmitteli tapahtunutta.

Oranssipaidoilla oli ottelussa muutama maalipaikka, mutta mm. Ville Pekkanen ja Jyrki Saranpää eivät saaneet palloa sisään. Parhaan tilanteen kuitenkin tuhlasi JIPPO:n Jussi Harinen, joka puski hyvästä keskityksestä tyhjän TP-maalin ohi ja yli.

"Tiedettiin, että Seinäjoki on vaikea paikka vierasjoukkueille. Lähdimme pelaamaan oma pää nollille ja siinä onnistuttiin. Maali oli mikä oli, mutta kaikki lasketaan", voitolla sarjakärkeen nousseen JIPPO:n luotsi Jarmo Korhonen totesi.

Kotijoukkueen alakerrassa hyvin katkonut ja peliä rakentanut Tuomo Nuojua palkittiin ansaitusti TP:n ykkösenä.

TP-Seinäjoki: Ulvila (v), Oksanen (81. Luoma), Lehtinen, Nuojua, Saranpää, Asuintupa, Ylinen (v), Mäki-Maunus (v, 71. Niemi), Pekkanen, Huttu (46. Mäkipelkola), V. Kivimäki (v)
Takaisin uutisiin