Ilmoittautumislomake MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

Helpot pisteet paikallisottelusta


19.08.2019

SJK-juniorit v Sisu-Pallo 5-0 (3-0)
25 min 1-0 Sami Viljanen
39 min 2-0 Roope Takala
42 min 3-0 Niko Hietaharju
60 min 4-0 Joonas Kuivalainen
79 min 5-0 Konsta Kivipelto

 

SJK-juniorit otti Keskuskentällä melko helpot pisteet Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelosen paikallisottelussa kaadettuaan melko tukalaan tilanteeseen sarjan tyvessä ajautuneen Sisu-Pallon.

 

Voitto kirjattiin numeroin 5-0 ja samalla tulos tarkoitti sitä, että SJK-juniorit on voittanut kaikki syyskierroksen viisi kamppailuaan maalierolla 24-5. Kolmen pisteen myötä sijoitus sarjan kärkikolmikossa vankistui entisestään, sillä neljäntenä olevaan ABC/Strömsöhön on nyt eroa viisi pistettä.

 

Vaikka loppulukemat eivät jättäneet selittelyille sijaa, Sisu-Pallo pysyi mukana pelissä aina 25. minuutille, jolloin Sami Viljanen iski kauden 10. maalinsa vieden kotijoukkueen johtoon.

 

Ennen taukoa Roope Takala ja Niko Hietaharju lisäsivät johdon kolmeen maaliin. Takalalle maali oli kauden toinen, mutta pelejäkin on tullut tilille vasta kuusi. Hietaharjun osuma puolestaan oli hänelle kauden seitsemäs.

 

Toisella puoliajalla pelaaja-valmentajista Joonas Kuivalainen ehti viimeistelemään kauden kuudennen maalinsa ja 11 minuuttia ennen loppua Konsta Kivipelto sinetöi päätösnumeroiksi 5-0 kauden toisella maalillaan.

 

Koska illan paikallismatsi oli siirretty perjantailta tälle päivälle, tulee SJK-junioreille kahden pelin viikko. Perjantaina on nimittäin edessä vierasreissu Lapualle Ponnistuksen vieraaksi.


Takaisin uutisiin