Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

C14 voitti kotona


03.05.2012
C14 voitti kotona
SJK - GBK/KPS 3-0(1-0)
08 min 1-0 Sameli Haapamäki
52 min 2-0 Aatu Kujanpää
57 min 3-0 Joonas Mäkelä

SJK-junioreiden C14-joukkue voitti Aluesarjan kotiottelunsa kokkolalaista GBK/KPS yhdistelmäjoukkuetta vastaan Wallsport Areenassa. Esitys ei ollut kotijoukkueelta ihan parasta mahdollista, mutta rutiinisuoritus riitti tällä erää.

Ensimmäisen maalin pääsi tuikkaamaan Sameli Haapamäki kuitenkin jo alle kymmenen peliminuutin. Seuraavia osumia saatiinkin odottaa toiselle puoliajalle saakka.

Joukkueen toisessakin maalissa Haapamäki oli vahvasti mukana. Hän nousi vasemmalta ja keskitti pallon maalille. Siellä se päätyi lopulta Aatu Kujanpäälle, joka laukoi pallon ihan ristikkoon.

Helpottava kolmas osuma syntyi viisi minuttia Aatun maalin jälkeen. Ensimmäisen pelinsä joukkueessa pelannut Joonas Mäkelä upotti vetonsa paristakympistä ihan yläkulmaan. Joonas toi mukavasti lisää fyysisyyttä ryhmään ollen vahva keskialueella.

Ottelun lopussa laukoivat Eetu Mäkelä ja Tuomas Ala-Ranta kumpikin tolppaan, eli numerot olisivat voineet olla selvemmätkin.

Toisessa päässä kenttää Konstantin Eremenkov ja Mikael Matihalti joutuivat torjuntahommiin yhteensä vain 3-4 kertaa. Puolustuspeli oli siis ihan kohtuullista.

- Tiedettiin, että hyvin sujuneen turnauksen jälkeen voi olla vaikea peli, sanailivat valmentajat Tomek Arceusz ja Visa Vihanta ottelun jälkeen.

- En ollut kauhean tyytyväinen peliin. Tuloksilla ei nyt hirveästi ole väliä. Pelin on kehityttävä ja minun tehtäväni on pystyä auttamaan pelaajia kehittymään, lisäsi "Tomek".

Voitto oli joukkueelle Vaasan Piirin ja Keski-Pohjanmaan piirin yhteisessä aluesarjassa toinen. Joukkue on pelannut kaksi ottelua päästämättä maaliakaan ja on toisena sarjassa torstaina Jaron voittaneen VPS:n jälkeen. Ennakkosuosikiksi laskettu Jaro on puolestaan nollilla hävittyään kummallekin kärkijoukkueelle.

SJK: Konstantin Eremenkov, Mikael Matihalti, Joona Lieste, Risto Kylmäkorpi, Matias Siukola, Sameli Haapamäki, Eetu Mäkelä, Mikael Kytölä, Aatu Kujanpää, Leevi Lehtovuori, Alex Kivimäki, Joonas Mäkelä, Tuomas Ala-Ranta, Olli Keskinen, Jesse Kitinoja, Tuomas Kellokoski

 


Takaisin uutisiin