Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

C14 päätti tasapeliin


06.06.2012
C14 päätti tasapeliin
Karhu - SJK 2-2 (1-2)
12 min 1-0 Samuli Vainio
22 min 2-2 Matias Siukola
34 min 1-2 Eetu Mäkelä
44 min 2-2 Markus Rajamäki

SJK-junioreiden C14-juniorit päättivät Aluesarjan kevätkierroksen Kauhajoella kohdatessaan paikallisen Karhun. Ottelun lähtöasetelmassa vierailla oli mahdollisuus sinetöidä kevätkierroksen sarjan voitto ja Karhulla taistelu jumbosijaa vastaan.

Pelissä näkyi selvästi, että Kerhon junnuilla oli mielessä sekä talven helppo harjoitusotteluvoitto, että Karhun tukala asema. Molemmat asiat taisivat heijastua otteisiin, sillä nyt jäätiin pelillisesti kovin kauas omasta tasosta.

Se ei tarkoita sitä, että isänniltä pitäisi ottaa mitään pois, sillä joukkue puolusti sitkeästi ja uhrautuvasti taistellen kynsin ja hampain.

Isäntien ja ottelun avausmaali syntyi vierasjoukkueen hävittyä pallon keskikentällä hieman huolimattomasti. Vielä kun kukaan ei peittänyt vetopaikkaa, pääsi kotijoukkueen pelaaja laukomaan ihan unelmavedon yläkulmaan jo reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen.

Vaikka Kerho pitikin palloa hallussaan lähes täysin, huolimattomat syötöt ja aika vaatimaton viimeistely veivät terää pelaamisesta. Tasoitus saatiin kuitenkin aikaiseksi kulmurista.

Topparina pelannut Matias Siukola tulitti pallon läheltä verkkoon Alex Kivimäen kulmurista ja kuusi minuuttia ennen taukoa vieraat siirtyivät vielä johtoonkin.

SJK:n paras pelaaja, Mikael Kytölä, lauko ja kun Karhun kookas veskari pudotti pallon hyppysistään, pääsi Eetu Mäkelä lakaisemaan pelivälineen verkkoon läheltä vioeden nyt vieraat johtoon.

Heti toisen puoliajan aluksi isännät kuitenkin tasoittivat. Melkoisen sekavaa tuomarointia esittänyt erotuomari antoi Karhulle vapaapotkun joukkueen omalta kenttäpuoliskolta, mutta palloa tuotiin kymmenisen metriä eteenpäin ja siitä annettu vapari painui kaikkien rangaistusalueella olleiden läpi suoraan maaliin.

Vaikka loppuajan vieraat painoivat ei palloa maaliin saatu millään.

Lopussa Karhun Leevi Kormano, joka jo talvella loukkasi solisluunsa ikävästi harjoituspelissä loukkasi saman kohdan uudelleen ja nuorukaista hoivattiin kauan. Siitä huolimatta tuomari ei antanut minuuttiakaan lisäaikaa, koska "seuraava peli alkaa pian". Aivan käsittämätöntä toimintaa tämän tason ottelussa.

Se, olisiko lisäaika muuttanut tilannetta onkin sitten ihan toinen juttu.

Joka tapauksessa Karhu ansaitsi pisteensä vaatimattomasti pelannutta vierailijaa vastaan.

SJK:n osalta nyt alkoi pienimuotoinen tauko, joskin tusina pojista on mukana vielä Piirijoukkueen viimeistelyleirillä, elleivät kolhut sitten pakota huiliin.

Aluesarja alkaa syyskierroksen osalta juhannuksen jälkeen. Kerhon C14 osallistuu myös juhannustauon jälkeen Wasa Football Cupiin, ennen kuin sarjapelit jatkuvat.Takaisin uutisiin