Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

C14 hävisi Kokkolassa


11.05.2012
C14 hävisi Kokkolassa
KPV - SJK 1-0 (0-0)

Aluesarjan kahdella voitolla aloittanut SJK:n C14-joukkue kärsi noukan tappion Kokkolan Kipparihallissa isäntäjoukkue KPV:lle lukemin 1-0.

Kotijoukkue oli ehkä juuri tuon verran parempi kuin numerot kertovat. Vierailta ei löytynyt nyt sitä taistelua, ei syöttötarkkuutta, eikä halua kamppailla, mitä on nähty aiemmissa peleissä.

Oman lukunsa toki ottelun kulkuun teki Kipparihallin antiikkinen ja sangen outo alusta, mutta se ei missään nimessä ollut ratkaiseva tekijä. Myös tuomaristo hoiti hommansa laadukkaasti, eli ei senkään verhon taakse voi piiloutua.

Vierailla oli muutama erittäin hyvä tilanne iskeä pallo kotijoukkueen verkkoon, mutta viimeistely ontui nyt pahemman kerran. Taisipa olla niin, että paikkoja oli kotijoukkuetta enemmän, mutta KPV rankaisi tuosta ainoasta tilanteestaan kipeästi.

Seuraavaksi SJk kohtaa tiistaina kotonaan VPS:n väkivahvan yhdistelmän.

SJK: Konstantin Eremenkov, Mikael Matihalti, Risto Kylmäkorpi, Sameli Haapamäki, Joona Lieste, Eetu Mäkelä, Mikael Kytölä, Leevi Lehtovuori, Markus Laakso, Joonas Mäkelä, Olli Keskinen, Jesse Kitinoja, Tuomas Kellokoski, Matias Siukola

 


Takaisin uutisiin