Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

C14 aloitti voitoilla


28.06.2012
C14 aloitti voitoilla
SJK-junioreiden C14-joukkue lähti ensimmäistä kertaa mukaan Wasa Football Cupiin kohtaamaan uusia tuttavuuksia.

Ihan uusi tuttavuus ei torstain aamuottelussa vastassa ollut, sillä VPS Whiten kanssa on välilöissä oltu jo hyvä tovi ja kohdattu tälläkin kaudella kertaalleen treenipelissä.

VPS White - SJK 1-2 (0-1)
0-1 Aatu Kujanpää
1-1 VPS
1-2 Alex Kivimäki

VPS:n valkoista vastaan SJK aloitti melko mukavasti pelaten erinomaista syöttöpeliä aluksi. Sen tuloksena nähtiinkin avausmaali jo kamppailun neljännellä peliminuutilla Aatu Kujanpään viimeistelemänä.

Toisella puoliajalla peli hieman sekosi ja mentiin liian löysään vauhtiin mukaan. Samalla oma syöttöpeli katosi ja ryhdyttiin ehkä hiukan liikaa kuskaamaan palloa.

VPS sai tasoituksensa kulmurista, jossa takatolpalle oli unohtunut yksi raitapaita ihan yksikseen. Sieltä oli helppo toimittaa pallo vapaasti verkkoon ja tasoittaa peli.

Sameli Haapamäki tuli kuitenkin miltei heti perään maalikehikkoon, mutta voittomaalia saatiin odotella aivan ottelun viime hetkille, jolloin Alex Kivimäki pääsi alueelle ja laukoi tarkasti alanurkkaan.

Åbo IFK - SJK 0-3 (0-2)
0-1 Alex Kivimäki
0-2 Joonas Mäkelä
0-3 Joonas Mäkelä

Torstain toisessa matsissa sitten kohdattiinkin ihan uusi tuttavuus, Åbo IFK Turusta. Kelta-mustissa esiintynyt vastustaja jäi pelillisesti SJK:n jalkoihin, sillä jo alle kahdeksassa minuutissa SJK oli hankkiutunut kahden maalin johtoon.

Ensin maalasi Alex Kivimäki Aatu Kujanpään esityöstä ja heti perään oli asialla Joonas Mäkelä. Nytkin kahden maalin johdon jälkeen pelaamisen ja tekemisen taso hieman putosi. Tauon jälkeen löytyi taas sen verran rypistystä, että saatiin iskettyä kertaalleen, vaikka toki Mikael Kytölän hieno veto olisi voitu palkita osumalla tolpan sijaan.

Joonas Mäkelä nousi vahvasti vasemmalta ja laukoi pallon voimalla verkkoon sinetöiden loppunumerot.

Pari kertaa Mikael Matihalti joutui tulemaan ulos torjuntahommiin, mutta mitään sen dramaattisempaa ei vastustaja saanut aikaiseksi tällä erää.

Joukkue on turnauksessa matkalla kapealla ryhmällä, mutta hyvin pojat selvisivät ainakin ensimmäisen päivän otteluista.

Perjantaina vastassa on todella kova Tampereen Ilves ja sen jälkeen iltapäiväottelussa SIF/I-JBK. Yksi voitto kahdesta pelistä pitäisi riittää kahden parhaan joukkueen joukkoon lohkossa ja sitä kautta kahdeksan sakkiin turnauksessa.


Takaisin uutisiin