Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

UUTISET

C14 Kakkoskorissa Nike karsinnassa


16.05.2012

C14 Kakkoskorissa

SJK-junioreiden C14-joukkue on sijoitettu kakkoskoriin Nike Premier Cupin karsinnassa siitäkin huolimatta, että tulokset olisivat saattaneet oikeuttaa ykköskoriin.

Nyt ykköskoriin sijoitettiin mm. FF Jaro, jonka C14 kaatoi Aluesarjassa selkein 5-0 -numeroin. Siellä ovat myös OLS edustus, jonka kanssa C14 pelasi maalittoman tasapelin taipuen Oulun turnauksen finaalissa vasta rankkareilla, sekä KuPS ja VPS, joka puolestaan sai eilen kyytiä SJK:lta lukemin 7-1.

Karsintaturnaus pelataan Oulussa 26.-27. toukokuuta. SJK:n lohkoon arvottiin ykköskorista KuPS ja muista koreista jo ennestään tutut GBK/KPS ja OLS Sininen.

GBK:n kanssa joukkue on pelannut talven mittaan jo kolme kertaa voittaen treenipelissä 9-1, pelaten Kokkolassa treenipelin lumihangessa 1-1 ja Aluesarjassa Wallsportissa voittaen 3-0. OLS Sinisen joukkue kohtasi Oulun turnauksessa voittaen 4-0.

Jos SJK pääsee karsinnassa lohkossaan kahden parhaan joukkoon, edessä on karsintapeli, jonka voittaja etenee Nike Premier Cupin finaaleihin.

SJK:n lohkon 1. ja 2. kohtaavat ristikkäispelissä D-lohkon kaksi parasta, eli vastustajat löytyvät joukosta FF Jaro, HauPa, VIFK, OKS 99.


Takaisin uutisiin