Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Majoitus

Majoitus- ja ruokapakettien hinnat

Majoitus 1 hengen huoneessa to-su ja ateriat torstai päivällisestä sunnuntai lounaaseen (6kpl) = 300€/henkilö (pe-su 220€/hlö sis. ateriat pe päivällinen-su lounas).

 

Majoitus 2-4 hengen huoneessa to-su + ateriat (6 kpl) = 210€/henkilö (pe-su 130€/hlö).

 

Ruokailut erikseen ostettuna 10,90€. Ruokaliput turnauskansliasta tai ennakkoon tilaamalla. 

 

Majoitushotelleina Hotelli Sorsanpesä ja Hotelli Alma. Varauksen yhteydessä voi esittää toiveen hotellista mutta turnausjärjestäjä pidättää oikeuden sijoittaa joukkueen hotelliin sen hetkisen varaustilanteen mukaan. Koko joukkue sijoitetaan kuitenkin samaan hotelliin kaikissa tapauksissa. Molemmat hotellit ovat tasokkaita ja persoonallisia.

 

Hotelli Sorsanpesä sijaitsee Törnävän luonnonkauniilla alueella joen varrella (Osoite Törnävänti 27, Seinäjoki), vain noin 2 km OmaSp Stadionilta, jossa turnausruokailut järjestetään. Hotellin saunatilat ja uima-allas sekä kuntosali käytettävissä joukkueille. Hotellin ympäristössä erinomaiset ulkoilumaastot ja uimaranta.

 

Aivan Hotelli Sorsanpesän vieressä on Seinäjoen Leirintäalue (os. Törnäväntie 29, Seinäjoki), jonka toiminnasta vastaa turnauksen järjestäjäseura SJK-juniorit ry.  Leirintäalueella on 22 eri kokoista mökkiä, yli 60 sähköpaikkaa matkailuajoneuvoille, runsaasti telttailutilaa, laadukas huoltorakennus, tilaussauna, kahvila-terassi, minigolfrata, beachvolley-kenttä, ym. aktiviteetteja. Palvelut ovat käytettävissä myös Sorsanpesällä majoittuville joukkueille. Kannattaa tutustua www.seinajoenleirintaalue.fi 

 

Hotelli Alma on Seinäjoen keskustassa ja aivan rautatieaseman vieressä (os. Ruukintie 4, Seinäjoki), josta matkaa OmaSp Stadionille noin 2 km.

 

Molemmista hotelleista on saatavilla kokoustiloja joukkueen käyttöön ja molempiin sisältyy aamiainen. Hotelleista saa tilattua myös iltapalan, joka ei sisälly majoitus- ja ruokapakettiin.

 

Turnauksen majoitus- ja ruokapakettivaraukset keskitetysti osoitteesta toimisto@sjk-juniorit.fi. Varauksen yhteydessä ilmoitettava henkilömäärä ja yhteyshenkilö yhteystietoineen.

 

Hotelli Sorsanpesän nettisivut

Hotelli Alman nettisivut