Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Info

Yleistä

Suomen Palloliitolla (SPL) on päävastuu lopputurnausten järjestelyissä. SPL kerää ilmoittautumiset, arpoo turnausten lohkojaot ja valmistelee otteluohjelmat. SPL vastaa pelipalloista ja palkinnoista.

 

Suomen Palloliitto laskuttaa joukkueilta vuoden 2021 turnauksen osallistumismaksun, 400€.

 

Turnauksessa järjestetään erotuomarikoulutusta ja turnauksen erotuomaritoiminnasta vastaa Suomen Palloliitosta Tuomo Fasta sekä Vaasan Erotuomariakatemiasta Toni Pohjoismäki. Seinäjoen erotuomarikerho avustaa tarvittaessa.

 

Lisätiedot: toimisto@sjk-juniorit.fi

 

Ruokailut ja majoitus

Turnauksen ruokailut tarjoaa OmaSp Stadionin ravintola. Ruoat valmistetaan laadukkaista kotimaisista raaka-aineista. Stadionin ravintola valmistaa normaalitilanteessa päivittäin myös SJK edustusjoukkueen ruoat. Ruokalistat turnaukseen ilmoitetaan myöhemmin. Ruokailupaketit ja ruokalippujen hinnat löytyvät erilliseltä sivulta.

 

Turnausjärjestäjän tarjoamat majoitusvaihtoehdot ovat hotelli Sorsanpesä ja hotelli Alma. Molemmista löytyy eri huonevaihtoehtoja. Majoituspaketit ja -hinnat löytyvät tarkemmin erilliseltä sivulta.

 

Pelikentät ja pukuhuoneet

Turnauksessa pelataan kahdella luonnonnurmella (Prunttimäki) sekä kahdella tekonurmella (Jouppilanvuoren tekonurmi ja OmaSp Stadion). Pukkareista mainintaa myöhemmin..

 

Organisaatio

Turnauspäällikkö: Jussi Koskinen

Kenttävastaava (OmaSp ja JTN): TBA

Kenttävastaava (Prunttimäki): TBA

Tulospalveluvastaava: TBA

Erotuomarivastaava (seuran puolesta): Jussi Saarijärvi

Tiedotusvastaava: Olli-Matti Matihalti

Kurinpitovastaava & jury: Jukka Saarijärvi

Kioskimyynti (Prunttimäki): Henri Mäki

Ensiapu ja turvallisuus: Hannu Latva-Mäenpää

 

Kisatoimiston puhelin päivystää: 050-3582768

 

Yleistä faktaa turnaussäännöistä

 

KIINTIÖT JA TÄYDENNYSMENETTELY
Laura Kalmari SM-lopputurnauksessa ja kaikissa I-tason turnauksissa järjestäjällä on automaattinen paikka turnauksessa. 

Mahdolliset täydennykset I -tasolle otetaan ensisijaisesti luopuneen joukkueen sarjasta ja sen jälkeen luopuneen joukkueen omalta alueelta. Tason II täydennys otetaan luopuneen joukkueen omalta alueelta. Järjestävän joukkueen paikka täydennetään samoin periaattein.

 

LOPPUTURNAUKSEN OSALLISTUMISMAKSUT JA KUSTANNUKSET
- Laura Kalmari: 400 euroa,

Lisäksi joukkue vastaa omista kustannuksistaan (matkat, majoitus, ruoka ym.). Järjestävä seura on velvollinen tarjoamaan joukkueille kohtuuhintaisen ruokailupaketin ja majoitusvaihtoehdon.

 

EDUSTUSOIKEUS
- pelaajalla tulee olla edustusoikeus seurassa, jota hän näissä kilpailuissa edustaa. Poikkeuksena on tilanne, jossa kilpailuun osallistuvien seurojen välillä on hyväksytty  yhteisjoukkuesopimus. Myönnetyt kaksoisedustusluvat ovat voimassa.
- yhteisjoukkueen toiminnan tulee käsittää vähintään yksi sarjakausi, eikä sitä voida perustaa vain erilliseen yksittäiseen kilpailuun tai sen karsintaan osallistumiseksi.
- lopputurnaukseen selvinnyt joukkue voi käyttää vapaasti oman seuran pelaajia, mutta sama pelaaja ei saa pelata kahdessa eri lopputurnauksessa samassa ikäluokassa. Poikkeuksena maalivahti, joka voi pelata maalivahtina saman ikäluokan kahdessa eri lopputurnauksessa.
- yli-ikäisiä voi käyttää I - ja II -tasolla kilpailumääräysten mukaan. Lopputurnauksessa yli-ikäisyysluvalla pelaavalla tulee olla kevätkierroksella voimassa ollut yli-ikäisyyslupa.
- yhdellä seuralla voi olla I –tason lopputurnauksessa vain yksi joukkue. II –tason lopputurnauksessa voi samasta seurasta olla kaksi joukkuetta.
- sarjaotteluissa saatu pelikielto ei koske lopputurnausta, ellei kyseessä ole erillinen kurinpitoelimen määräämä määräaikainen pelikielto.

 

Nuorten SM- ja SPL-lopputurnausten manuaali löytyy kokonaisuudessaan täältä.