Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

SEURAINFO

 
 

Seinäjoen Jalkapallokerho-juniorit ry, tutummin SJK-juniorit, on valtakunnallisesti arvostettu Tähtiseura.

 

Seura on Palloliiton ja Laatukeskuksen toimesta arvioitu Laatujärjestelmän korkeimmalle Tasolle 5, eli SJK-juniorit kuuluu Suomen huippuseurojen joukkoon. SJK-junioreilla on noin 700 pelaajaa 3 – 5-vuotiaista Snadi-kerholaisista miesten Neloseen. Seuralla on myös erityisliikuntaryhmä Tiikerit sekä joukkue sähköpyörätuolijalkapallossa. SJK-juniorit tekee tiivistä yhteistyötä Seinäjoen Jalkapallokerho Oy:n ja SJK Akatemian kanssa.

 

SJK-juniorit on profiloitunut kasvattajaseuraksi, jonka tavoite on olla yksi Suomen johtavista kasvattajaseuroista ja vahva yhteiskunnallinen jalkapallovaikuttaja. Seuran monipuolinen ja laadukas toiminta tarjoaa jokaiselle jalkapallosta kiinnostuneelle lapselle ja nuorelle turvallisen, tavoitteellisen ja mielekkään sekä ammattimaisesti johdetun harrastuksen.

SJK-juniorit haluaa panostaa lasten ja nuorten terveisiin elämäntapoihin tuottamalla ja toteuttamalla monipuolista liikuntaa ja sitä kautta edistää oman jäsenistönsä ja sidosryhmiensä hyvinvointia.

 

SJK-juniorit tarjoaa pelaajille polun tavoitteelliseen huippu-urheiluun ja menestykseen. Seurassa on myös mahdollisuus harrastaa jalkapalloa ilman menestyksen paineita. SJK-juniorit toivottaa toimintaan mukaan myös kaikki aikuiset, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan lajin parissa.

 

SJK-junioreiden toimintaa ohjaa seuran arvot ja valmennuslinja. SJK-juniorit haluaa olla yhteistyökykyinen jalkapalloseura ja kumppani. Seura toimii aktiivisesti yhdessä maakunnan muiden seurojen ja yhteistyökumppanien kanssa. Seura pyrkii toimimaan jalkapallon suhteen koko Pohjanmaan junioritoiminnan lippulaivana.

 

SJK-junioreiden MISSIO:

Seura tarjoaa merkittävänä kasvattajaseurana tavoitteellista ja arvoihinsa perustuvaa toimintaa jalkapallon parissa pelaajille, seuratoimijoille ja perheille.

 

SJK-junioreiden ARVOT:

- Luotettavuus (toiminnan avoimuus ja turvallisuus, lupauksista kiinnipitäminen)

- Yhteisöllisyys (meidän seura, yhdessä kohti yhteistä päämäärää)

- Yhteistyökykyisyys (vastuullinen yhteistyökumppani)

- Terveet elämäntavat

 

SJK-junioreiden VISIO:

SJK-juniorit on yksi Suomen johtavista kasvattajaseuroista ja vahva yhteiskunnallinen jalkapallovaikuttaja.