Turnaukset Linkit Yhteistyössä

Seinäjoen Energialiiga

 

 

 

 

 

Seinäjoen Energialiiga käyntiin

 

 

Yhtä varma kevään merkki kuin muuttolintujen saapuminen on Seinäjoen Energialiigan alkaminen. Yhteensä 38 joukkuetta on ilmoittautunut tämän vuotiseen liigaan. Liigaa on pelattu vuosittain yli neljänkymmenen vuoden ajan. Tänä vuonna on 44. kerta.

Järjestävän seuran, SJK-junioreiden, lisäksi mukana on joukkueita Ilmajoelta, Sepsistä, Sisusta, SeMistä ja Lapuan Virkiästä ja Ilmajoelta. Kaikissa lohkoissa pelataan 5v.5.

Joukkueet on jaettu neljään lohkoon, joista nuorempien D-lohkossa pelaavat 2012 syntyneet pojat ja tytöt saavat olla 2011 tai 2010-syntyneitä.  C-lohkossa pelaavat 2011-syntyneet pojat ja vuotta-paria vanhemmat daamit. B-lohkossa ottavat yhteen 20010- syntyneet pojat ja myös tässä lohkossa neidot saavat olla hieman kokeneempia. A-lohkon muodostavat 2009-syntyneet pojat ja sielläkin tytöt saavat olla vuotta-kahta vanhempia. Kevään ensimmäiset ottelut pelataan poikkeuksellisesti tiistaina 22.5. ja sen jälkeen kolmena tiistaina. 12.6. EI PELATA ENERGIALIIGAA, KOSKA SILLOIN PELATAAN VEIKKAUSLIIGASSA SJK - TPS JA TOIVOTTAVASTI MAHDOLLISIMMAN MONI ENERGIALIIGARI ON KATSOMOSSA. Kevään viimeinen Energialiigakierros pelataan ti 19.6.

 Seinäjoen Energialiigassa ei sarjataulukoita pidetä vaan tärkein ohje joukkueiden ohjaajille, ”managereille,” on se, että kaikkien on saatava pelata yhtä paljon.

Managereita ei ole valittu viekkaudella eikä vääryydellä vaan on pyritty löytämään isiä ja äitejä, jotka ovat joka tapauksessa kentän laidalla ja joilla on positiivinen asenne lajiin ja liikuntakasvatukseen. Sitähän tämä on. Ei välttämättä hampaat irvessä valmentamista. Ohjeet managereille tulee nettiin seuran sivuille ja ne ovat jaossa myös ekan liigakierroksen yhteydessä kuuluttajakopin seinällä.

Liigaa pelataan tiistaisin Prunttimäen Ikuisen Tuulen viheriöillä. Liiga on Seinäjoen suurimpia urheilutapahtumia, sillä jokainen Energialiigan pelipäivä kerää n. 1000 henkeä Prunttimäkeen. Pienemmät eli D-lohko aloittaa aina klo 17.30 ja veteraanit eli A-, B- ja C-lohkot klo 17.30 – 19.00 riippuen kierroksesta. Liikuntatoimi toivoo pelaajien vanhempien pysyvän kenttäalueiden ulkopuolella, että pelialue säilyisi hyvässä kunnossa.

 

 


Parkkialue tulee olemaan täynnä. Suositaan kimppakyytejä.

Kenttäalueella toimii myös SJK:n 2009-junnujen gourmet-ravintola Vasen Pakki, joka täyttää paatuneenkin kulinaristin vaatimukset. Tosin vain käteisellä rahalla.

Peli-iltoihin on myös mahdollista tuoda pieneksi tai tarpeettomaksi käynyttä futiskamaa myyntiin. Tuotto myyjälle puhtaana käteen. Kuuluttajakoppi toimii markkinapaikkana.

 

Tänä vuonna on mahdollista ostaa omasta kultamussukasta mikä tahansa seuran Facebook -sivulla oleva Seinäjoen Energialiigan kuva A3-kokoisena painettuna julisteena (josta malli tuossa oikealla). Yhden kuvan hinta on 15 €. Kuvan voi tilata osoitteesta omm (ät) netikka.fi. Kuvan saa noutaa kuuluttamosta seuraavalla kertaa ja maksu käteisellä.

Mahdolliset yhteydenotot Saarijärven Jukalle: 044 2373775, jukka.saarijarvi@netikka.fi tai Kokon Petterille, 040 - 542 9144, petteri.kokko@anvianet.fi


SEINÄJOEN ENERGIALIIGAA PELATAAN TAAS

Kannattaa opiskella:
Opas managerille
Sääntöjä

Sarjat ja joukkueet Energialiigassa

Kokoonpanot

Syyskierroksen ohjelma

Pelinohjaajakouluttajan materiaali

SJK-junioreiden pelinohjaajakoulutus

Kuvasettejä viime kesältä

Kuvia 30.08.2016
Kuvia 23.08.2016
Kuvia 16.08.2016
Kuvia 14.06.2016
Kuvia 07.06.2016
Kuvia 31.05.2016
Kuvia 24.05.2016