Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Ajankohtaista

Vuosi 2016

 

SJK-juniorit C14

Pelaajamäärä 2+22

Valmentajat 3

 

Tammikuu

 

Hävisimme kaksiosaisen Puolen Suomen Liigan karsinnan VIFK/Norvalla FF YJ:lle. Molemmissa otteluissa yksi pelaajistamme poistettiin kentältä. Puolen Suomen Liiga jäi siis tältä kesältä haaveeksi.

 

Harjoittelua tammikuussa on vaikeuttanut influenssa-aalto, ja poikia onkin käynyt harjoituksissa vaihteleva määrä. Tekeminen harjoituksissa on kuitenkin ollut hyvää ja valmistautuminen kauteen sujuu terveenä pysyneillä pojilla suunnitelmien mukaan.

 

Ilmoittauduimme tulevaksi kesäksi sekä 2002 -syntyneiden poikien Vaasan ja Keski-Pohjanmaan piirien muodostomaan aluesarjaan että vuonna 2001 -syntyneiden poikien piirisarjaan. Pelaamme siis tulevalla kaudella kahdella peliryhmällä kahta eri sarjaa.

 

 

Helmikuu

 

Helmikuun olemme keskittyneet harjoitteluun. Edelleen muutamat loukkaantumiset ja flunssa ovat verottaneet harjoitusten osallistujamääriä. Harjoituksessa olleet pojat ovat kuitenkin osoittaaneet hienoa asennetta ja suhtautumista harjoitteluun, vaikka pelajaamäärät ovat käyneet välillä pieneksi.

 

Varsinaisia harjoitusotteluita emme pelanneet helmikuussa, mutta muutamia lyhyitä peliharjoituksia olemme pitäneet yhdessä vuotta nuoremman ja vuotta vanhemman ikäluokan kanssa.

 

 

Maaliskuu

 

 

Huhtikuu

 

 

 

Toukokuu

 

 

 

Kesäkuu