Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Kausi 2010

Seura juhli 50-vuotista historiaansa ilman sen suurempia juhlallisuuksia työn merkeissä. Julkisuutta tuli mukavasti monenlaisten erilaisten tapahtumien muodossa.

 

Kausi oli taloudellisesti erittäin raskas ja tappiollinen. Pääsyynä tappiolliseen tilinpäätökseen oli seuran antama tuki kaupungin edustusjalkapallolle, eli SJK:lle.

 

Ensimmäinen kausi seuran historiassa, jolloin omaa miesten edustusjoukkuetta ei ollut sarjoissa lainkaan. Sen sijaan TP-55 ja Sisu yhdistivät edustusjoukkueensa Sisu-Palloksi muodostaen joukkueet Neloseen ja Vitoseen. Luonnollisesti 2007 perustettu SJK toimi edelleen kaupungin yhteisenä lippulaivana Kakkosessa.

 

Odotukset ennen kautta olivat todellakin korkealla ja Tomi Kärkkäisen valmentaman joukkueen toivotrtiin kamppailevan noususta Ykköseen. Lopulta sijoitus oli viides, mikä oli tietenkin pettymys seuraväelle ja kannattajille.

 

Kaupungin menestynein joukkue oli SJK:n nimen alla pelannut A-junioreiden ryhmä, joka nousi SM-sarjaan. Syksyllä joukkue sijoittui upeasti neljänneksi sarjassa. Vaikka sijoitus olikin upea, jäi se hiukan kirvelemään, sillä pronssimitalit jäivät saamatta maalierolla.

 

Sen sijaan B-junioreiden kohtalona oli pudota kyseiseltä tasolta kevätkierroksella, eikä nousu takaisin onnistunut syyskierroksella, sillä joukkue sijoittui I divisioonan lohkossaan kolmanneksi.

 

Seura järjesti kaksi Avoimen pohjoismaisen U16-turnauksen ottelua. Keskuskentällä nähtiin ottelut Suomi-Islanti ja Norja-Ruotsi.